ЛІТПОЛ-УКРАЇНА, ТОВ

Юридична адреса
61050, м. Харків, вул. Хмельницького, 27
Телефони

Продукція, послуги

Виробництво та реалізація металевих меблів та стелажних систем: гардеробні, коміркові, офісні шафи, тумби, верстати, інструментальні шафи, тумби та стінки, метизні шафи, медичні та армійські меблі, стелажі (торгові, архивні, складскі, пересувні).

Інформація про компанію

Компанія «Літпол-Україна» за 35 років існування на європейському ринку, з яких 20 років на ринку України, успішно реалізувала понад 10 000 проектів по обладнанню металевими меблями виробничих та комерційних установ.

Завдяки застосуванню сучасного європейського обладнання, технологій, навчання персоналу на заводах компанії «MALOW» (Польща), а також комплектації меблів європейськими аксесуарами, меблі компанії ТОВ «Літпол-Україна» користуються попитом не тільки на території України, а й в країнах ближнього зарубіжжя.
 
Ми пропонуємо широкий асортимент продукції (більше 500 найменувань), працюємо як з великим, так і з дрібним оптом, готові виготовити продукцію за індивідуальними проектами.

Висока якість, сучасні технології, широкий асортимент, вигідні умови співпраці - ось чотири основні принципи нашої роботи, дотримання яких ми гарантуємо!

Без удаваної скромності ми можемо стверджувати, що ми є орієнтиром для всіх компаній, що працюють в цьому напрямку.

Маркетингова інформація

Стандарти якостіISO 9001:2009

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

гардеробна шафа, металеві меблі, шафа для камер зберігання, шафа в роздягальню, металева шафа, шафа для інструментів, верстак, офісна шафа, шафа в офіс, шафа для документів, бухгалтерська шафа, документарна шафа, картотека, стелаж, металевий стелаж, архівний стелаж, торговий стелаж, стелаж для документів, пересувний стелаж, мобільний стелаж, медична шафа, шафа для медикаментів, шафа для ліків, стілець, крісло, стінка для інструментів, інструментальна стінка, шафа для зарядки ноутбуків, шафа для зберігання ноутбуків, пластиковий лоток , шафа для комп’ютера, військова шафа, металеве ліжко, шафа для зброї, поштовий ящик, тумбочка, підкатна тумбочка, металевий столик, інструментальний столик, банкетка
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32134535
Керівник
Пащенко Олександр Валерійович — Генеральний директор
Дата реєстрації21.08.2002
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 17:30
Вівторок:
09:00 — 17:30
Середа:
09:00 — 17:30
Четвер:
09:00 — 17:30
П'ятниця:
09:00 — 17:30
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЛІТПОЛ-УКРАЇНА, ТОВ» присвоєно код 32134535.

Керівником підприємства «ЛІТПОЛ-УКРАЇНА, ТОВ» є Пащенко Олександр Валерійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЛІТПОЛ-УКРАЇНА, ТОВ» — м. Харків, вул. Хмельницького, 27.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ЛІТПОЛ-УКРАЇНА, ТОВ» офіційний сайт: https://litpolmebel.com/uk/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична адреса
61050, м. Харків, вул. Хмельницького, 27
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «ЛІТПОЛ-УКРАЇНА, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах