ГРУПА ESMIL

Контакти

Юридична адреса
63503, Харківська обл., м. Чугуїв, вул. Вокзальна, 26е
Поштова адреса
61072, м. Харків, А/с 7055
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Песін Сергій Дмитрович — директор

Продукція, послуги

Пропонуємо:
- каналізаційні механізовані решітки (грабельні, ступінчасті, шнекові, барабанні, решітки-дробарки, дробарки відходів);
- гвинтові транспортери і віджимні преси;
- тангенціальні, горизонтальні та комбіновані піскоуловлювачі;
- мулососи і мулошкреби, гребінчасті водозливи, центральні склянки, відбивачі, напівзаглибні дошки для облаштування первинних і вторинних відстійників;
- щитові затвори;
- аераційні та дренажні системи;
- комплекси механічного зневоднення осаду на базі стрічкових і камерних фільтр-пресів, згущувачів, шнекових і мультідіскових дегідраторів (зневоднювачів);
- флотаційні установки та станції приготування флокулянта.

Інформація про компанію

Група Esmil заснована у 1995 році фахівцями в галузі очищення стічних вод. Почавши з виробництва одних лише систем аерації та 8 співробітників, вже у 1999 році компанія почала виробляти механізоване обладнання, з кожним роком нарощуючи виробничі можливості та залучаючи до своєї команди нових професіоналів.

В Групі Esmil наразі працює понад 220 осіб, а наше обладнання працює більше ніж в 35 країнах світу.Заводи та представництва компанії розташовані в Україні, Польщі, Литві, Угорщині та США. На них виробляється понад 30 видів обладнання для очищення стічних вод власної розробки.

Основним напрямом діяльності Групи Esmil є розробка, виробництво та впровадження сучасних високоефективних технологій та обладнання для очищення стічних вод на об’єктах водопостачання та водовідведення муніципальних організацій та промислових підприємств.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32168412
Кількість працівників111 чол.
Дата реєстрації29.01.2003
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЕКО-ІНВЕСТ, ТОВ» присвоєно код 32168412.

Керівником підприємства «ЕКО-ІНВЕСТ, ТОВ» є Песін Сергій Дмитрович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЕКО-ІНВЕСТ, ТОВ» — Харківська обл., м. Чугуїв, вул. Вокзальна, 26е.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ЕКО-ІНВЕСТ, ТОВ» офіційний сайт: https://ua.esmil.eu/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ГРУПА ESMIL». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах