ТФ КАБЕЛЬ УКРАЇНА, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
14007, м. Чернігів, вул. Кільцева, 3
E-mail
Керівник, директор
Ґендзік Томаш Ришард — директор
Бухгалтер
Клімова Олена Миколаївна

Продукція, послуги

Виробництво та продаж кабельно-провідникової продукціі, що відповідає всім стандартам якості.

Інформація про компанію

Надійність продукції ТОВ ”ТФ Кабель Україна” перевірена часом, висока якість кабелю, що випускається, не має аналогів в Україні. Якщо ви піклуєтеся про своє життя, вибираєте краще і безпечніше, тоді продукція ТОВ ”ТФ Кабель Україна” створена саме для Вас. Ми гарантуємо якість, і підтверджуємо його відповідними документами і сертифікатами.

Захист довкілля є одним з головних завдань нашої компанії. Ми прагнемо понизити негативну дію на довкілля, завдяки впровадженню інноваційних технологій вторинної переробки відходів.

Продукція, що випускається, відповідає усім вимогам, МНС, що пред’являється сьогодні, ДБН, ГОСТ, ТУ. ТОВ ”ТФ Кабель Україна” постійно функціонує та розвивається відповідно до принципів регулярного поліпшення на основі Системи Управління Якістю, довкіллям відповідно до норми ISO 9001 : 2008, ISO 14001 : 2004, специфікацією ISO/TS 16949 : 2009.

На сьогодні основною продукцією ТОВ ”ТФ Кабель Україна” є повітряні кабелі з алюмінієвою жилою типу AsXSn прорізом до 185 квадратних міліметрів. Також збільшено виробництво і збут ізольованих дротів, самонесущих, силових кабелів з пластмасовою ізоляцією, жаростійкі кабелі з мідною жилою. Ще в ТОВ ”ТФ Кабель Україна” є унікальна можливість виготовляти кабель на конкретне замовлення, ми завжди зможемо задовольнити найвимогливішого клієнта.

Готову продукцію можна купити безпосередньо на виробництві, а також замовити за телефоном або по електронній пошті.

Ми гордимося своєю продукцією і даємо комплексну гарантію і сертифікати, що підтверджують відмінну якість нашого кабелю.

ТФ Кабель Україна - довіряй якості, обирай надійність!

Вища організація

Теле-Фоніка Кабель

Маркетингова інформація

Торгові марки
TFKable (Польща)
ТФ Кабель Україна (Україна)
Стандарти якостіМЧС, ДБН, ГОСТ, ТУ, ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, спецификацией ISO/TS 16949:2009.

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

Кабель, купити кабель, кабель Україна, Кабель оптом, Черниговкабель. кабель від виробника, кабель за низькими цінами, ТФ Кабель Україна, кабель Чернігів, польський кабель, дріт, силовий кабель, негорючий кабель
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32194971
Рік заснування
1991
Кількість працівників92 чол.
Дата реєстрації22.01.2008
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
8:00 — 17:00
Вівторок:
8:00 — 17:00
Середа:
8:00 — 17:00
Четвер:
8:00 — 17:00
П'ятниця:
8:00 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ТФ КАБЕЛЬ УКРАЇНА, ТОВ» присвоєно код 32194971.

Керівником підприємства «ТФ КАБЕЛЬ УКРАЇНА, ТОВ» є Ґендзік Томаш Ришард, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ТФ КАБЕЛЬ УКРАЇНА, ТОВ» — м. Чернігів, вул. Кільцева, 3.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ТФ КАБЕЛЬ УКРАЇНА, ТОВ» офіційний сайт: https://www.tfkable.com/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ТФ КАБЕЛЬ УКРАЇНА, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах