ЛІНИК, ЗАТ (ЛИСИЧАНСЬКИЙ НАФТОПЕРЕРОБНИЙ ЗАВОД)

Контакти

Юридична адреса
93113, Луганська обл., м. Лисичанськ, вул. Сосюри, 371, оф. 1-А
Бухгалтерія
Керівник, директор
Бойко Іван Васильович
Бухгалтер
Марченко Наталія Анатоліївна

Продукція, послуги

Компанія надає наступні послуги: транспортування і доставки вантажів; виконання земляних робіт за допомогою екскаватора; вантажопідйомні роботи автокранами; перевезення пального в спеціально обладнаних автопаливнозаправниках; також пропонуємо оренду спецтехніки: трактора К-700 А, автовишки та іншого.

Інформація про компанію

ЗАО «Линник» - підприємство, яке пропонує якісні послуги спецтехніки з транспортування та доставки вантажів, а також для земляних і вантажопідйомних робіт.

В автопарку компанії є автопаливнозаправники, які використовуються для перевезення легкозаймистих речовин; бортові КАМАЗИ, самоскиди КАМАЗ і КРАЗ, сідловий тягач; екскаватор, автокран, автовишка; трактор. На сайті фірми можна знайти всю необхідну інформацію про технічні характеристики і оплату послуг спецмашин.

ЗАО «Линник» гарантує високу якість послуг спецтехніки. Вся техніка регулярно проходить техогляд на власному СТО заводу, і завжди знаходиться в ідеальному робочому стані. Обслуговують її висококласні спеціалісти з досвідом роботи в екстремальних умовах.

Довірте тяжку роботу професіоналам!

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32292929
Рік заснування
1976
Кількість працівників1000 чол.
Дата реєстрації16.12.2002
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 18:00
Вівторок:
08:00 — 18:00
Середа:
08:00 — 18:00
Четвер:
08:00 — 18:00
П'ятниця:
08:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЛИСИЧАНСЬКА НАФТОВА ІНВЕСТИЦІЙНА КОМПАНІЯ, ПРАТ» присвоєно код 32292929.

Керівником підприємства «ЛИСИЧАНСЬКА НАФТОВА ІНВЕСТИЦІЙНА КОМПАНІЯ, ПРАТ» є Бойко Іван Васильович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЛИСИЧАНСЬКА НАФТОВА ІНВЕСТИЦІЙНА КОМПАНІЯ, ПРАТ» — Луганська обл., м. Лисичанськ, вул. Сосюри, 371, оф. 1-А.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ЛІНИК, ЗАТ (ЛИСИЧАНСЬКИЙ НАФТОПЕРЕРОБНИЙ ЗАВОД)». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах