БЕЛФЕРТ УКРАЇНА, ТОВ З ІІ

Контакти

Адреса
02002, м. Київ, вул. Микільсько-Слобідська, 1а
Телефони
Керівник, директор
Величко Олег Валентинович — директор
Бухгалтер
Качанова Ірина Юріївна

Продукція, послуги

Плівки пластикові для упаковки харчових продуктів, тютюнових виробів / Плівка поліпропіленова металізована /

Інформація про компанію

ТОВ ”Белнефтехим”, офіційний дистриб’ютор концерну «Білнафтохім» Республіки Білорусь в Україні, пропонує БОПП плівку виробництва ВАТ «Могильовського заводу штучного волокна» наступних марок: С - Соекструдірувана прозора БОПП плівка з одним або двома термозварювальним шарами для високошвидкісної упаковки і зварювання. Характеризується широким діапазоном термостійкості без прояву крихкості (-50 ° С - + 100 ° С), що дозволяє використання в холодильних установках і при стерилізації. Має хорошу еластичність. Призначена як для упаковки харчових продуктів (кондитерські вироби, чіпси, крекери, сухі сніданки, крупи, кукурудзяні палички, макаронні та хлібобулочні вироби, харчові концентрати, морозиво, чай), так і продуктів нехарчового призначення (сигарети, аудіо- та відеокасети, медичні препарати , одяг і товари широкого вжитку) на пакувальних машинах типу «формування-заповнення-запечатка». На плівку легко наноситься малюнок як флексо-, так і глибоким друком, що забезпечує високоякісну маркування товару при збереженні властивостей плёнкіП - БОПП плівка без термосваріваємого шару (моно) для упаковки харчових продуктів, квітів, глянцевого ламінування паперу і картону, отримання комбінованих плівкових матеріалів СТТ - Соекструдірувана прозора орієнтована БОПП плівка двосторонньо зварювана товщиною 20 мкм. Характеризується хорошою зварюваністю, високою прозорістю і блиском, високими механічними властивостями, низькою проникністю для водяної пари, високою здатністю до ковзання. Даний тип плівки відрізняється високою температурою зварювання, що полегшує її переробку на високошвидкісних пакувальних машинах. Призначена для застосування в якості матеріалу для упаковки тютюнових виробів - пачок і блоків сигарет СЖ - Соекструдірувана непрозора перлова БОПП плівка з одним або двома термозварювальним шарами для упаковки харчових продуктів, парфумерії, одягу, ламінування паперу, картону. Застосовується на вертикальних і горизонтальних машинах «формування-заповнення-запечатка», обгортковий-закручуємо машінахСМ - Соекструдірувана БОПП плівка металізуюча, без антистатичних добавок, з одним або двома термозварювальним шарами для упаковки харчових продуктів, отримання комбінованих матеріаловМБОПП - металізована поліпропіленова двухоснооріентірованних плівка; призначена для упаковки харчових продуктів, тютюнових виробів, виробів легкої промисловості та культурно-побутового призначення, товарів побутової хімії, товарів народного споживання і т.п. На плівку може бути нанесено різними способами друку друковане зображення (малюнок). Температурний діапазон експлуатації від мінус 30 до плюс 100 ºCПлёнка поставляється намотаною в рулони у вигляді полотна на гільзу внутрішнім діаметром 76 і 152 мм. /

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32305906
Рік заснування
2003
Кількість працівників32 чол.
Дата реєстрації26.02.2003
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «БЕЛФЕРТ УКРАЇНА, ТОВ З ІІ» присвоєно код 32305906.

Керівником підприємства «БЕЛФЕРТ УКРАЇНА, ТОВ З ІІ» є Величко Олег Валентинович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «БЕЛФЕРТ УКРАЇНА, ТОВ З ІІ» — м. Київ, вул. Микільсько-Слобідська, 1а.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «БЕЛФЕРТ УКРАЇНА, ТОВ З ІІ» офіційний сайт: https://belfert.com.ua/uk

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «БЕЛФЕРТ УКРАЇНА, ТОВ З ІІ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах