ОКСАНА МУХА ДИЗАЙНЕР

Юридична назваОКСАНА МУХА, ТОВ
Фактична адреса
79003, м. Львів, вул. Беринди, 3
Юридична адреса
79058, м. Львів, вул. Вербова, 15
Поштова адреса
79003, м. Львів, вул. Беринди, 3
Телефони

Продукція, послуги

Фото — ОКСАНА МУХА ДИЗАЙНЕР В салоні OKSANA MUKHA Ви завжди зможете вибрати чи замовити весільні та вечірні сукні бездоганної якості та дизайну, що здобули визнання та прихильність наречених по всьому світу.

Одразу у нас Ви зможете підібрати всі необхідні аксесуари для доповнення Вашого образу, такі як: накидки, діадеми, фату, рукавички, біжутерію, сумочки, взуття та інші аксесуари.

Також в нашій дизайн студії Ви зможете замовити пошиття суконь для маленьких принцес.

Студія індивідуальних замовлень
м. Львів, вул. Лемківська, 15
+38 (068) 977 00 09

Інформація про компанію

Бренд «OKSANA MUKHA» - це поєднання таланту дизайнера, фаховості управління, професійності виробництва, прихильності клієнтів та плину часу, який удосконалює кожну з вищезгаданих складових, а отже - і сам бренд.

Наші весільні і вечірні сукні виготовляються з ретельно відібраних якісних тканин (натуральний шовк, тафта, органза і атлас) європейських виробників. Сукні декоруються вручну складними візерунками бісеру, кристалами Swarovski, італійським склом і японським склярусом.

Великий вибір з колекції суконь від «OKSANA MUKHA» складається з суконь prêt-à-porter, deluxe і privée, які продаються в Європі, Азії, Африці та США.

Нашим пріоритетним завданням при створенні кожної сукні є щастя нареченої, щастя жінки. Кожна жінка відчує себе щасливою у сукні, яка створюється з душею, відповідає мрії, підкреслює привабливість, шарм, неповторність та жіночність.

Тому ми запрошуємо найчарівніших львів’янок ознайомитися з нашими весільними та вечірними колекціями і увійти до світу творчості Оксани Мухи.

Філії та представництва

Студія індивідуальних замовлень
м. Львів, вул. Лемківська, 15
+38 (068) 977 00 09

Маркетингова інформація

Торгові марки
OKSANA MUKHA (Україна)
Країни експортуНімеччина, Іспанія, Великобританія, Франція, Канада, Мальта, Кіпр, Чехія, Нідерланди, ОАЕ, Австралія, США, Росія, Польща, Албанія, Лівія, ПАР, Казахстан та ін.

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

купити випускне плаття, пошиття весільних суконь, салон весільних суконь, вечірні сукні львів, сукні на випускний, дизайнерські сукні, плаття на весілля, oksana mukha, весільні сукні, весільні салони львова, аксесуари на голову, аксесуари на руку, біжутерія, весільне плаття, весільний одяг, весільний салон, весільні вбрання, для повних, весільні плаття на заказ, весільні плаття на прокат, весільні платя, для вагітних, весільні сукні каталог, весільні сукні купити, весільні сукні фото, весільні сукні фотогалерея, весільні сукні ціна, вечірнє плаття, вечірні короткі плаття, вечірні плаття, вечірні плаття
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32326989
Керівник
Муха Оксана Теодорівна — дизайнер, директор
Рік заснування
1994
Кількість працівників32 чол.
Дата реєстрації30.12.2002
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
10:00 — 20:00
Вівторок:
10:00 — 20:00
Середа:
10:00 — 20:00
Четвер:
10:00 — 20:00
П'ятниця:
10:00 — 20:00
Субота:
10.00 — 19.00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ОКСАНА МУХА, ТОВ» присвоєно код 32326989.

Керівником підприємства «ОКСАНА МУХА, ТОВ» є Муха Оксана Теодорівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ОКСАНА МУХА, ТОВ» — м. Львів, вул. Вербова, 15.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ОКСАНА МУХА, ТОВ» офіційний сайт: https://oksana-mukha.com/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваОКСАНА МУХА, ТОВ
Фактична адреса
79003, м. Львів, вул. Беринди, 3
Юридична адреса
79058, м. Львів, вул. Вербова, 15
Поштова адреса
79003, м. Львів, вул. Беринди, 3
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «ОКСАНА МУХА ДИЗАЙНЕР». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах