ФОРТУНА-ЛІДЕР, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
03164, м. Київ, вул. Булаховського, 28а
Фактична адреса
02091, м. Київ, шосе Харківське, 58а, оф. 5
Телефони
Керівник, директор
Мартиненко Євген Вікторович
Бухгалтер
Бітюкова Наталія Володимирівна

Продукція, послуги

Інші види оптової торгівлі

Інформація про компанію

Виробнича Компанія «Фортуна-Лідер» працює в Україні з 2001 року. Основними напрямками діяльності підприємства: виробництво малярного інструменту (малярні валики, ручки, кюветкі і т.д.); виготовлення виробів з дроту; реалізацію різних видів дроту. Як виробник малярного інструменту, Фортуна-лідер єдина компанія в Україні, що спеціалізується на промисловому виготовленні малярних валиків європейського зразка, в середньому ціновому сегменті. Потужності Компанії забезпечують місячну продуктивність більше 1 млн. Виробів, що цілком дозволяє задовольнити потреби місцевого ринку в даному сегменті і орієнтуватися на інші ринки СНД і Євросоюзу. Стабільність якості продукції гарантована: надійністю постачальників сировини з України, Узбекистану, Чехії, Бельгії, Німеччини та ін .; використанням унікального, високотехнологічного обладнання з Італії, Німеччини, а також розробленого інженерами Компанії; створенням та успішним впровадженням власних технологій виробництва та ефективного контролю якості; кваліфікацією і довголітнім досвідом роботи персоналу Компанії. Продукція розрахована на виконання всіх видів лакофарбових робіт і відома на ринку під торговою маркою «Contour». Під іншими брендами Компанія виробляє продукцію кільком великим операторам українського ринку малярного інструменту і компаніям в Євросоюзі. Продукція упакована відповідно до норм міжнародного стандарту, легко ідентифікується, зручна при транспортуванні і зберіганні. На складі Компанії завжди є достатня кількість готової продукції у власному бренд «Contour». Індивідуальні замовлення виконуються в терміни від 3-х днів до двох тижнів, залежно від обсягу та складності. У межах України доставка здійснюється не пізніше 3-х днів, а в представництвах Компанії в Києві, Харкові, Одесі, Львові, Вінниці, Тернополі протягом робочого дня. Експортні поставки розглядаються індивідуально і організовуються відповідно до побажань клієнта. Фортуна-Лідер має власне металообробне виробництво, яке спеціалізується на роботі з дротом. Компанія володіє значним досвідом виготовлення виробів з різних видів дроту і пропонує свої послуги з: разбухтовке; рихтовке; виготовленню виробів в 3-D. Роботи проводяться на італійському гибочном комплексі з ЧПУ управлінням. Компанія гарантує реалізацію будь-яких просторових форм, математичну точність виробу, найкоротші терміни виконання замовлень, високу продуктивність. Наші клієнти не витрачають час і гроші на виробництво дорогих штампів і оснащення. Завжди можна розраховувати на виготовлення мінімальних партій виробів, а при необхідності - одиничних. За бажанням замовника вироби можна гальваніровать.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32377279
Дата реєстрації20.05.2003
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ФОРТУНА-ЛІДЕР, ТОВ» присвоєно код 32377279.

Керівником підприємства «ФОРТУНА-ЛІДЕР, ТОВ» є Мартиненко Євген Вікторович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ФОРТУНА-ЛІДЕР, ТОВ» — м. Київ, вул. Булаховського, 28а.
Відгуки про компанію «ФОРТУНА-ЛІДЕР, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах