СОФТІНФОРМ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
49027, м. Дніпро, вул. Акінфієва, 18, оф. 106
Фактична адреса
49027, м. Дніпро, вул. Акінфієва, 18, оф. 103
Поштова адреса
49027, м. Дніпро, вул. Акінфієва, 18, оф. 103
Керівник, директор
Магера Юрій Валентинович — директор
Бухгалтер
Ікол Ольга Ярославівна

Продукція, послуги

Програмні продукти «1С:Предприятие» экономічного та ділового призначення / Методичні материали / Компьютерна и офісна техніка / Комплексна автоматизація підприємств на платформі «1С: Предприятие» / Абонентське обслуговування 1С / Типові галузеві рішення / Розробка веб-сайтів

Інформація про компанію

З самого початку компанія «Софтінформ» заклала в основу діяльності принцип орієнтира на клієнта. Ми діємо виходячи з принципу індивідуального підходу до кожного клієнта. Такий підхід дозволяє нам досягати найкращих результатів. І це ми успішно демонструємо від початку створення компанії у 2003 році.

Ми не просто надаємо послуги з автоматизації бізнесу, а в буквальному сенсі піклуємося про кожного клієнта. Ми цінуємо тих хто думає про ефектівность і якість, хто вважає і аналізує, хто збільшує вартість своєї компанії. Почавши працювати з нами, ви дуже скоро зрозумієте, що в особі «Софтінформ» ви знайшли надійного друга і помічника. Можливо, тому наші клієнти часто рекомендують нас друзям і знайомим.

Клієнт - ключова фігура і основа нашого бізнесу. Ми надамо вам рішення, яке оптимально підходить саме вам. Ми вибудовуємо стосунки із замовниками на принципах чесності, відповідальності, поваги та довгострокової співпраці.

Головний капітал компанії - це персонал. Ми не стоїмо на місці. Наші фахівці щодня трудяться, намагаючись розширювати свої знання, відточувати навички та вміння. Все це необхідно для підвищення якості наших послуг, адже, як відомо «немає межі досконалості». Наша команда – це конкурентна перевага компанії «Софтінформ», де кожен працівник може сповна реалізувати свій потенціал, розвинути здібності та проявити ініціативу.

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

1С:Підприємство
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32405782
Рік заснування
2003
Кількість працівників15 чол.
Дата реєстрації08.04.2003
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «СОФТІНФОРМ, ТОВ» присвоєно код 32405782.

Керівником підприємства «СОФТІНФОРМ, ТОВ» є Магера Юрій Валентинович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «СОФТІНФОРМ, ТОВ» — м. Дніпро, вул. Акінфієва, 18, оф. 106.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «СОФТІНФОРМ, ТОВ» офіційний сайт: https://www.softinform.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «СОФТІНФОРМ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах