БЮРАС, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 17а
Телефони
Керівник, директор
Захарченко Валерій Юрійович

Продукція, послуги

Юридичні послуги / Семінари та консультації

Інформація про компанію

ТОВ ”Бюрас” - це команда професіоналів з розслідування страхових подій. Наші фахівці тривалий час експлуатували авіаційну й автомобільну техніку, працювали з вантажами, пройшли навчання на курсах аварійних комісарів і мають відповідні сертифікати. Провідні співробітники ТОВ ”Бюрас” мають досвід експлуатації авіаційної і автомобільної техніки більше ніж 30 років.
Ми пропонуємо Вам передати в руки професіоналів рішення складних страхових розслідувань і розв’язання конфліктних ситуацій між страховими компаніями і їх клієнтами.
Навіть обгрунтоване відмовлення у виплаті страхового відшкодування призводить до образи клієнтів, а в деяких випадках і до втрати їх для страхової компанії. Цього можна уникнути, якщо для проведення страхового розслідування залучити наших фахівців. Скориставшись послугами компанії ”Бюрас”, ви позбавитесь від неприємних пояснень із клієнтами.
Страхові експерти нашої компанії чітко дотримуються професійних і етичних стандартів. Ми приймаємо тільки ті замовлення, що можемо виконати з належним професіоналізмом, при виконанні замовлення дотримуємося договірних забов’язань, зберігаючи конфіденційність висновків і інформації, що відносяться до справи.
Об’єктивність страхових розслідувань гарантуємо.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32454431
Кількість працівників6 чол.
Дата реєстрації07.05.2003
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «БЮРАС, ТОВ» присвоєно код 32454431.

Керівником підприємства «БЮРАС, ТОВ» є Захарченко Валерій Юрійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «БЮРАС, ТОВ» — м. Київ, вул. Метрологічна, 17а.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «БЮРАС, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах