СУЧАСНІ КОМУНІКАЦІЙНІ МЕРЕЖІ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
02090, м. Київ, вул. Пожарського, 4
Керівник, директор
Садикі Олексій Новрузович — директор

Продукція, послуги

Продукція: Обладнання для корпоративних мереж / Обладнання для телекомунікаційних систем / Обладнання та програмне забезпечення для IP-телефонии, відео-телефонії та конференц-зв’язку / Телекомунікаційні вирішення на базі IP для офісів

Інформація про компанію

OOO «Сучасні Комунікаційні Мережі» — это современные системы корпоративной телефонии. Компания «СКМ» специализируется на выполнении работ по системной интеграции на предприятиях любого уровня, с высоким качеством, в оптимальные сроки, за разумную цену на базе самого современного и надёжного оборудования, передовых информационных технологий ведущих западных и отечественных компаний-производителей. Мы осуществляем проекты по созданию систем Voice over IP (VoIP), включая поставку оборудования, разработку и поставку программного обеспечения и законченных решений. Поставляемые компанией «СКМ» оборудование и решения, ориентированы как на операторский рынок (решения для предоставления услуг), так и на корпоративный. Включая решения по созданию корпоративных систем и сетей телекоммуникаций, IP-контакт центров и других приложений, базирующихся на сетях IP.
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32663193
Кількість працівників10 чол.
Дата реєстрації25.12.2003
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «СУЧАСНІ КОМУНІКАЦІЙНІ МЕРЕЖІ, ТОВ» присвоєно код 32663193.

Керівником підприємства «СУЧАСНІ КОМУНІКАЦІЙНІ МЕРЕЖІ, ТОВ» є Садикі Олексій Новрузович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «СУЧАСНІ КОМУНІКАЦІЙНІ МЕРЕЖІ, ТОВ» — м. Київ, вул. Пожарського, 4.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «СУЧАСНІ КОМУНІКАЦІЙНІ МЕРЕЖІ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах