БАН, ПАТ

Контакти

Юридична адреса
69057, м. Запоріжжя, вул. Тамбовська, 3
Керівник, директор
Прасняк Валентина Болеславівна

Продукція, послуги

Виробництво мінеральних вод та інших безалкогольних напоїв

Інформація про компанію

Запорізький завод безалкогольних напоїв був заснований в травні 1946 року як державне підприємство, і до початку 90-х років був основним підприємством, яке забезпечувало місто Запоріжжя і область безалкогольними напоями. У 70-80 роках на заводі вироблялось до 70% безалкогольних напоїв споживаємих в Запорізькій області.

З травня 2001 року ЗАПОРІЗЬКИЙ ЗАВОД БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ крім асортименту мінеральних і фруктових вод почав випуск натурального квасу бродіння під торговою маркою «Ярило» - «Справжній» - 2л., а з січня 2002 р. - «Ярило» - «Справжній» - 1л., «Ярило» - «Зимове сонце», «Ярило» - «Окрошка» і «Ярило» - «Степовий» - 2 л, 1л і 0,5 л. відповідно.
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32860950
Дата реєстрації09.02.2004
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЗАПОРІЗЬКИЙ ПИВОБЕЗАЛКОГОЛЬНИЙ ЗАВОД, ТОВ» присвоєно код 32860950.

Керівником підприємства «ЗАПОРІЗЬКИЙ ПИВОБЕЗАЛКОГОЛЬНИЙ ЗАВОД, ТОВ» є Прасняк Валентина Болеславівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЗАПОРІЗЬКИЙ ПИВОБЕЗАЛКОГОЛЬНИЙ ЗАВОД, ТОВ» — м. Запоріжжя, вул. Тамбовська, 3.
Відгуки про компанію «БАН, ПАТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах