КВАНТ, ЗАВОД РЕНТГЕНІВСЬКОГО ОБЛАДНАННЯ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
61046, м. Харків, вул. Багратіона, 6, оф. 122
Фактична адреса
61106, м. Харків, вул. Плиточна, 1в
Поштова адреса
61106, м. Харків, А/с 8987
E-mail
 ,
Керівник, директор
Коляда Олександр Миколайович — директор

Продукція, послуги

Продукція: Комплекс рентгенівський діагностичний КРД 50 ”INDIascop” (універсальний телештатив із дистанційним керуванням)/ Флюорограф з цифровою обробкою зображення ”Індіарс” / Апарат рентгено-флюорографічний перевозний ”Індіарс-П”

Інформація про компанію

Завод рентгенівського обладнання «Квант»
Історія заводу починається з 1989 року, коли невеликий колектив фахівців та однодумців почав освоювати виготовлення медичної рентгенівської техніки. З початку свого існування зусилля були спрямовані на забезпечення лікувально-профілактичних закладів України високоякісним, конкурентоспроможним обладнанням світового рівня. Ми пройшли шлях від невеликої фірми з ремонту рентгенівської техніки до великого виробничого підприємства із сучасною матеріально-технічною базою та унікальними розробками в сфері медичної рентгенодіагностики. На сьогоднішній день ЗРО ”Квант” перетворився на передове підприємство України по виготовленню рентгенодіагностичної техніки, яке має власну матеріально-технічну та потужну виробничу базу, впроваджує сучасні технології виробничого процесу. На заводі налаштований власний повний цикл виготовлення медичного рентгенодіагностичного устаткування, пропонується весь комплекс робот з монтажу, навчання медичного персоналу та сервісного обслуговування своєї продукції.
Завдяки оригінальним розробкам та високому рівню виконання наша продукція не поступається за якістю аналогічним імпортним зразкам. Зараз вже більше ста одиниць рентгенодіагностичного обладнання торгової марки ”Квант” експлуатується в усіх регіонах України. Першим в Україні завод почав розробку та впровадження у медичну практику цифрових систем для проведення скринінгових флюорографічних оглядів і до сьогоднішнього часу продовжує тримати лідерство у розробці цифрових технологій. За три роки було розроблено та впроваджено в життя: спеціалізований пересувний кабінет цифрової рентгенодіагностики ”Індіарс-П”, безкабінний флюорограф ”Індіаскан-01” та універсальний стіл-штатив з дистанційним управлінням ”Індіаскоп”. Обладнання торгової марки ”Квант” комплектується цифровою системою на базі апаратно-програмного комплексу ”Нейрон”.
Приділяючи велику увагу якісному та оперативному обслуговуванню свого обладнання у регіонах України, ЗРО ”Квант” створив сертифіковані сервісні центри, спеціалісти яких швидко й кваліфіковано надають допомогу та консультаційну підтримку медичного персоналу Замовника.
Завод рентген обладнання ”Квант”, працюючи в тісному співробітництві з Інститутом медрадіології АМН України, Інститутом Проблем Комп’ютерної Діагностики, аналізуючи світовий досвід у рентгенологічній галузі, зважаючи на побажання медиків-практиків, постійно працює над удосконаленням продукції, що випускається, розширенням мережі сервісних відділень і залученням нових партнерів.

Філії та представництва

ООО ”Квант-С”, г. Киев, тел. (044) 456 40 70
ООО ”Укррентгенпром”, г. Харьков, тел. (057) 751 20 48

Маркетингова інформація

Стандарти якостіISO 9001:2000, ISO 13485:2003

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32871873
Рік заснування
1989
Кількість працівників30 чол.
Дата реєстрації03.02.2004
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КВАНТ, ЗАВОД РЕНТГЕНІВСЬКОГО ОБЛАДНАННЯ, ТОВ» присвоєно код 32871873.

Керівником підприємства «КВАНТ, ЗАВОД РЕНТГЕНІВСЬКОГО ОБЛАДНАННЯ, ТОВ» є Коляда Олександр Миколайович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КВАНТ, ЗАВОД РЕНТГЕНІВСЬКОГО ОБЛАДНАННЯ, ТОВ» — м. Харків, вул. Багратіона, 6, оф. 122.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «КВАНТ, ЗАВОД РЕНТГЕНІВСЬКОГО ОБЛАДНАННЯ, ТОВ» офіційний сайт: https://kvant.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «КВАНТ, ЗАВОД РЕНТГЕНІВСЬКОГО ОБЛАДНАННЯ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах