АЙБОЛИТ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
18021, м. Черкаси, вул. Героїв Дніпра, 51, к. 73
E-mail
Керівник, директор
Новосад Оксана Костянтинівна
Бухгалтер
Чорногал Ірина Володимирівна

Продукція, послуги

- Медичне транспортування хворих.
- Швидка медична допомога для дорослих і дітей.
- Амбулаторно-поліклінічна допомога на дому та в лікувальному закладі.
- Реабілітація.
- Стаціонар.

Інформація про компанію

Медична компанія «Айболит» - мережа приватної швидкої невідкладної медичної допомоги, яка була заснована в 2005 році. Компанія має безстрокову ліцензію Міністерства Охорони здоров’я України і на сьогоднішній день є однією з лідируючих компаній на ринку приватної швидкої допомоги. З’явившись спочатку як професійна платна швидка і невідкладна медична допомога, компанія стрімко і динамічно розвивається, тим самим розширюючи надавані послуги.

«Айболит» - це медична компанія, що надає послуги платної швидкої та невідкладної медичної допомоги, медичної перевезення (транспортування) хворих автомобілем швидкої допомоги (реанімобілем), авіа - та залізничні транспортування, стаціонар, амбулаторно-поліклінічні послуги, чергування на корпоративних і масових заходах, а так само інші медичні послуги. Нашим клієнтом може стати кожна людина, яка з тих чи інших причин потребує кваліфікованої медичної допомоги. Компанія працює з приватними особами, а так само з корпоративними клієнтами, українськими та зарубіжними страховими компаніями.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32941180
Кількість працівників40 чол.
Дата реєстрації27.05.2004
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АЙБОЛИТ, ТОВ» присвоєно код 32941180.

Керівником підприємства «АЙБОЛИТ, ТОВ» є Новосад Оксана Костянтинівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АЙБОЛИТ, ТОВ» — м. Черкаси, вул. Героїв Дніпра, 51, к. 73.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «АЙБОЛИТ, ТОВ» офіційний сайт: https://aybolit.org/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «АЙБОЛИТ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах