МАРТ ГРУП, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
02099, м. Київ, вул. Ялтинська, 5б
Телефони
Керівник, директор
Калініченко Микола Павлович — директор

Продукція, послуги

Послуги: Маркетингові

Інформація про компанію

Значительный опыт работы в сфере бизнес-коммуникаций позволяет нам хорошо понимать задачи промышленных предприятий. Формирование правильного комплекса инструментов и соблюдение принципа интегрированности, предполагает сквозную информационную поддержку позиционирования предприятия на всех каналах поступления информации потенциальным клиентам. Это особенно важно для целенаправленного воздействия на специфическую аудиторию промышленных предприятий. Прагматические доводы, воплощенные в творческой концепции становятся более убедительными и запоминающимися. Реализованный в единой концепции комплекс маркетинговых инструментов формирует сильное информационное поле. Интегрированность фокусирует и усиливает сообщение, что в несколько раз повышает эффективность коммуникаций.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ33147655
Кількість працівників11 чол.
Дата реєстрації29.09.2004
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «МАРТ ГРУП, ТОВ» присвоєно код 33147655.

Керівником підприємства «МАРТ ГРУП, ТОВ» є Калініченко Микола Павлович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «МАРТ ГРУП, ТОВ» — м. Київ, вул. Ялтинська, 5б.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «МАРТ ГРУП, ТОВ» офіційний сайт: https://martgroup.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «МАРТ ГРУП, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах