ІЛЛЯШЕВ ТА ПАРТНЕРИ, ЮРИДИЧНА ФІРМА, АДВОКАТСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ

Контакти

Юридична адреса
04053, м. Київ, вул. Кудрявська, 11
Телефони
Керівник, директор
Чорна Оксана Володимирівна

Продукція, послуги

Послуги: Юридичні / Корпоративне право / Вирішення суперечок / Працевлаштування / Фінанси і податки / Консультування / Інформаційні

Інформація про компанію

Юридична фірма ”Ілляшев та Партнери” надає послуги практично у всіх сферах права добре відомим європейським і американським компаніям, лідерам серед українських фірм і фінансових установ, державним організаціям, юридичним та консалтинговим компаніям з України та з-за кордону. Співпраця з консультантами у сфері аудиту, маркетингу, кредитування, лобіювання та т.п. допомагає нам забезпечити найкращу підтримку діяльності клієнтів в Україні. Розгалужена мережа зв’язків з іноземними колегами також надає нам гарну можливість давати консультації і представляти інтереси клієнтів у всьому світі.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ33401270
Рік заснування
1991
Кількість працівників21 чол.
Дата реєстрації28.03.2005
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ІЛЛЯШЕВ ТА ПАРТНЕРИ, ЮРИДИЧНА ФІРМА, АДВОКАТСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ» присвоєно код 33401270.

Керівником підприємства «ІЛЛЯШЕВ ТА ПАРТНЕРИ, ЮРИДИЧНА ФІРМА, АДВОКАТСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ» є Чорна Оксана Володимирівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ІЛЛЯШЕВ ТА ПАРТНЕРИ, ЮРИДИЧНА ФІРМА, АДВОКАТСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ» — м. Київ, вул. Кудрявська, 11.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ІЛЛЯШЕВ ТА ПАРТНЕРИ, ЮРИДИЧНА ФІРМА, АДВОКАТСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ» офіційний сайт: https://attorneys.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ІЛЛЯШЕВ ТА ПАРТНЕРИ, ЮРИДИЧНА ФІРМА, АДВОКАТСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах