ЮСНА СУПЕР БІО

Контакти

Юридична адреса
50006, м. Дніпро, просп. Поля Олександра, 59
Фактична адреса
03680, м. Київ, просп. Перемоги, 53а
Телефони
Керівник, директор
Зайцев Артем Олександрович
Бухгалтер
Босенко Людмила Вікторівна

Продукція, послуги

Інтернет-магазин зоотоварів Юсна Супер Біо, зоомагазин Києва і ветаптека – це широкий вибір ветрепаратів і зоотоварів для всіх видів домашніх тварин (собаки, коти, сільськогосподарські тварини, бджоли тощо). Товари у роздріб та гуртом. Вся Україна.

Інформація про компанію

Інтернет-магазин зоотоварів Юсна Супер Біо, зоомагазин Києва і ветаптека – це великий досвід роботи в сфері ветеринарії та якісне обслуговування клієнтів. Ми пропонуємо широкий вибір ветрепаратов і зоотоварів для усіх видів домашніх тварин – продуктивних і декоративних, собак, кішок, кроликів, хом’яків, шиншил, черепах, птахів і інших тварин, всіх видів сільськогосподарських тварин, а також для бджіл, коней та ін У нас можна купити все для собак, все для кішок, все для птахів, все для кроликів, все для черепах, все для морських свинок, все для гризунів, засоби від бліх, нашийники від кліщів, протипаразитні засоби, ветеринарні препарати від глистів, вушні краплі для собак і котів, ветпрепарати для лікування шкіри кішок і собак, вакцини для собак і кішок, вакцини для кроликів, хондропротектори, ветпрепарати для лікування хвороб коней, шампунь для коней, гель для коней, АСД 2, АСД 3, препарати для лікування бджіл, ліки для бджіл, вітаміни для бджіл, кошти від воскової молі тощо, а також ветеринарні препарати для ветеринарних клінік і товари для тварин для роздрібних зоомагазинів. Всі препарати зареєстровані та мають сертифікати якості. Купуючи товари у нас, Ви можете бути впевнені в їх високій якості та надійності. Працюємо оптом і з оптовими покупцями. Ветеринарні препарати і товари для тварин надсилаються поштою та кур’єрськими службами по всій Україні.

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

інтернет-магазин зоотоварів, інтернет-зоомагазин, зоомагазин київ, ветаптека київ, зоотовари, ветпрепарати, ветеринарні препарати, ліки для бджіл, все для собак, все для котів, все для кішок, все для птахів
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ33738526
Рік заснування
1992
Кількість працівників10 чол.
Дата реєстрації19.09.2005
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ДЖЕНІЕЛЬ КОМ, ТОВ» присвоєно код 33738526.

Керівником підприємства «ДЖЕНІЕЛЬ КОМ, ТОВ» є Зайцев Артем Олександрович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ДЖЕНІЕЛЬ КОМ, ТОВ» — м. Дніпро, просп. Поля Олександра, 59.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ДЖЕНІЕЛЬ КОМ, ТОВ» офіційний сайт: http://usnasuperbio.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ЮСНА СУПЕР БІО». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах