Ф-ТЕХ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
77360, Івано-Франківська обл., Калуський р-н, с. Новиця, вул. Виробнича, 34б
E-mail
Керівник, директор
Федів Роман Мирославович — директор

Продукція, послуги

- Високі павільйони для басейнів;
- Низькі павільйони для басейнів.

Інформація про компанію

Покупка власного басейну може не принести задоволення через відсутність сприятливої для купання погоди. На допомогу приходять найрізноманітніші павільйони для басейну від невисоких і скромних - до великих, ексклюзивних, які здатні принести радість і задоволення від купання при любій погоді.

Павільйон для басейну із полікарбонату працює по принципу теплиці, акумулюючи сонячну енергію і зберігаючи тепло в басейні. Крім того, він забезпечує чистоту, захищаючи воду від попадання – листя, пороху, піску і сміття, які приносяться сильним вітром, а також захищає дітей та тварин від попадання в басейн . Ви зможете користуватися вашим басейном в будь – яку погоду, навіть тоді, коли купальний сезон на всіх відкритих водоймах буде вже закритий. Крім описаних переваг, павільйони для басейну мають відмінний естетичний вигляд який придає гармонійність і закінченість басейну. Компанія ”Ф-Тех” займається саме такими павільйонами, тому обов’язково звертайтесь до них!

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ33768697
Кількість працівників15 чол.
Дата реєстрації25.11.2005
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «Ф-ТЕХ, ТОВ» присвоєно код 33768697.

Керівником підприємства «Ф-ТЕХ, ТОВ» є Федів Роман Мирославович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «Ф-ТЕХ, ТОВ» — Івано-Франківська обл., Калуський р-н, с. Новиця, вул. Виробнича, 34б.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «Ф-ТЕХ, ТОВ» офіційний сайт: https://f-tech.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «Ф-ТЕХ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах