ПУЩА ЛІСНА, ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС

Контакти

Юридична адреса
07354, Київська обл., Вишгородський р-н, сільрада Новопетрівська, ”ЛІСОВЕ” ТОВАРИСТВО ВЛАСНИКІВ БУДИНОЧКІВ ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ, ВУЛ. ПУЩА-ЛІСНА, 1
Фактична адреса
08161, Київська обл., Бучанський р-н, с. Мощун, вул. Лісова, 1
E-mail
Керівник, директор
Осадчий Петро Михайлович
Бухгалтер
Майданник Людмила Миколаївна

Інформація про компанію

Готельний комплекс «Пуща Лісова» розташувався в живописному районі Пуща Водиця, в 12-ти кілометрах від міста Києва. Тут, прямо на території готелю, ви зможете насолодитися чудовими видами чудового природного озера, свіжістю соснового бору і власним найчистішим пляжем.
Тут є все, що зробить ваш відпочинок дійсно незабутнім!
Велика автостоянка, дозволить вам спокійно відпочивати, не замислюючись про збереження вашого автомобіля.
Любителям активного відпочинку: критий басейн, тренажерний зал, спортивний майданчик.
SPA-центр, перукарня, солярій, косметичний салон, гідромасажна ванна, інфрачервона капсула, масаж і таласотерапія припаде до смаку тим, хто любить проводити час з користю для здоров’я та краси.
Сам готель і, прилеглі до нього, котеджі розташовані прямо в сосновому бору, що забезпечує легкий, лісове повітря і повне єднання з природою.
51 номер готелю (категорій напівлюкс і люкс, а також «стандарт» і «покращений») повністю обладнаний всім необхідним для незабутнього відпочинку. У всіх номерах є супутникове ТБ і міні-бар.
У вас немає дачі, але вам дуже хочеться провести літо на природі і так, щоб недалеко від міста? Або ви любите побродити по засніженому лісі і побачити справжню зиму, яка в місті просто неможлива? Спеціально для вас, двох-і триповерхові котеджі. В кожному котеджі є кухня, кабінет і спальня. При оренді на тривалий термін у вас є можливість користуватися послугами пральні.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ33789895
Кількість працівників45 чол.
Дата реєстрації14.09.2005
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ПУЩА-ЛІСНА, ТОВ» присвоєно код 33789895.

Керівником підприємства «ПУЩА-ЛІСНА, ТОВ» є Осадчий Петро Михайлович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ПУЩА-ЛІСНА, ТОВ» — Київська обл., Вишгородський р-н, сільрада Новопетрівська, ”ЛІСОВЕ” ТОВАРИСТВО ВЛАСНИКІВ БУДИНОЧКІВ ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ, ВУЛ. ПУЩА-ЛІСНА, 1.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ПУЩА-ЛІСНА, ТОВ» офіційний сайт: http://www.hotelpanukraine.com/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ПУЩА ЛІСНА, ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах