ЗОВНІШНЯ РЕКЛАМА, ПОЛІГРАФІЧНА ТА СУВЕНІРНА ПРОДУКЦІЯ

Юридична назваБІГ ФІШ, ПП
Фактична адреса
79013, м. Львів, вул. Коперника, 56, к. 5
Юридична адреса
79026, м. Львів, вул. Сахарова, 43, оф. 306
Телефони

Продукція, послуги

Фото — ЗОВНІШНЯ РЕКЛАМА, ПОЛІГРАФІЧНА ТА СУВЕНІРНА ПРОДУКЦІЯ Зовнішня реклама:
- широкоформатний друк (солвентний, екосольвентний) на плівці (оракал, рітрама), банері, банерній сітці, полотні, папері;
- виготовлення та монтаж вивісок, касетонів, лайт-боксів, акрилайтів, дахові конструкції, брендування торгових точок, поклейка, оформлення вітрин, брендування транспорту, виготовлення кутків споживача, табличок, вказівників;
- рекламні конструкції: X-banner, Roll-up стенди, L-banner, Brand wall, штендери;
- POS-матеріали;
- оренда рекламних конструкцій.

Постійно працюємо у всіх обласних містах Західного регіону.

Сувенірна продукція:
- виготовлення та брендування рекламно-сувенірної продукції;
- промосувеніри: ручки, олівці, кружки, термокружки, парасолі, пледи, еко-сумки, рюкзаки, термо-сумки (сумки для пікніка), брелоки, рулетки, запальнички, повітряні кульки, магніти, об’ємні наклейки, брендовані цукерки, шоколад;
- друк на текстилі: футболки, футболки поло, кепки, реглани, толстовки, світшоти.

Використовуємо такі види друку на сувенірній продукції: шовкотрафарет, тамподрук, вишивка, тиснення, гравіювання.
Здійснюємо швидку поставку сувенірів від європейських фірм-виробників рекламних сувенірів.

Поліграфічна продукція:
- друкарські та післядрукарські послуги;
- друк: блокноти, календарі, журнали, каталоги, візитки, листівки різного формату, афіші та плакати, конверти, запрошення, бланки, папки, паперові пакети.

Використовуємо:
- офсетний друк;
- цифровий друк;
- шовкотрафаретний друк.

Інформація про компанію

Рекламно-виробнича компанія ”Біг Фіш” успішно працює вже більше 14 років у сфері надання рекламних послуг: зовнішня реклама, поліграфічні послуги, рекламно-сувенірна продукція, дизайн, виготовлення та брендування рекламно-сувенірної продукції у м. Львів.

Технічна база нашої компанії здатна забезпечити безперебійне виробництво поліграфії та широкоформатного друку, нанесення брендингу на сувеніри.

У нас працюють спеціалісти з багаторічним досвідом роботи, які креативно та оперативно виконують поставлені завдання в домовлені терміни.
Зовнішня реклама у Львові - це магія, яка оживляє вулиці та надає місту вишуканості та енергії. Колоритні банери, світлові білборди та креативні настінні розписи створюють неповторний атмосферний фон, перетворюючи місто на величний майданчик для ефективної комунікації та визначення бренду.

У Львові, який славиться своєю архітектурою та культурою, зовнішня реклама стає справжнім мистецтвом, що додає шарму та унікальності місту. Вона вирізняється своїм дизайном, яскравими кольорами та оригінальними концепціями, що захоплюють увагу перехожих та створюють незабутні враження.

Львівські компанії та підприємства мають широкі можливості використання зовнішньої реклами для просування своїх продуктів, послуг та брендів. Від класичних білбордів та вивісок до творчих рішень, таких як 3D-проекції та інтерактивні екрани, усе це допомагає підкреслити унікальність бренду та залучити увагу цільової аудиторії.

Реклама на вулицях Львова є не просто інструментом для залучення уваги, вона є частиною культурної спадщини та міського ландшафту. Креативні рекламні кампанії, що дотримуються місцевих цінностей та традицій, сприяють формуванню гармонійного середовища та зміцненню міського ідентичності.

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

виготовити зовнішню рекламу та встановити вивіски, касетони, таблички, наліпки, виносні щити, брендування транспорту, поклейка плівки, встановлення банерів, зовнішнє оформлення торгових точок, розробити логотип, дірект мейл, direct mail, поштова розсилка рекламних пакетів, поштова розсилка привітань, дизайн та виготовлення візиток, розробка візитник карток, виготовлення дисконтних карток, календарів, буклетів, листівок, запрошень, фірмових конвертів, бланків, папок, сувенірна продукція ручки брелки бейджики горнятка рулетки

Про компанію

Код ЄДРПОУ33805801
Керівник
Проскура Зоряна Юріївна — директор
Рік заснування
2004
Дата реєстрації21.05.2005
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «БІГ ФІШ, ПП» присвоєно код 33805801.

Керівником підприємства «БІГ ФІШ, ПП» є Проскура Зоряна Юріївна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «БІГ ФІШ, ПП» — м. Львів, вул. Сахарова, 43, оф. 306.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «БІГ ФІШ, ПП» офіційний сайт: https://bigfish.lviv.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваБІГ ФІШ, ПП
Фактична адреса
79013, м. Львів, вул. Коперника, 56, к. 5
Юридична адреса
79026, м. Львів, вул. Сахарова, 43, оф. 306
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «ЗОВНІШНЯ РЕКЛАМА, ПОЛІГРАФІЧНА ТА СУВЕНІРНА ПРОДУКЦІЯ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах