ІНВЕСТИЦІЇ В НЕРУХОМІСТЬ, ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД, ВАТ

Контакти

Юридична адреса
03035, м. Київ, вул. Урицького, 45
Телефони
Бухгалтерія
Керівник
Маликов В’ячеслав Миколайович
Кількість працівників1 чол.
Код ЄДРПОУ34000506
Дата реєстрації19.01.2006
Дата оновлення31.01.2023
Придбайте пакет «Україна. Gold» отримайте у подарунок каталог підприємств України більше 330000 компаній.
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Здійснюємо розкрутку брендів вашої компанії за тарифом
Увага!

Про компанію «ІНВЕСТИЦІЇ В НЕРУХОМІСТЬ, ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД, ВАТ» мало інформації для просування на UA-REGION і в пошуковій системі Google! Якщо це ваша компанія — рекомендуємо додати інформацію про ваші товари чи послуги, а також контактні дані: телефони, електронну пошту, офіційний сайт, графік роботи і т.д. А для просування на наших сайтах рекомендуємо обрати один з чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ІНВЕСТИЦІЇ В НЕРУХОМІСТЬ, ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД, ВАТ» присвоєно код 34000506.

Керівником підприємства «ІНВЕСТИЦІЇ В НЕРУХОМІСТЬ, ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД, ВАТ» є Маликов В’ячеслав Миколайович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ІНВЕСТИЦІЇ В НЕРУХОМІСТЬ, ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД, ВАТ» — м. Київ, вул. Урицького, 45.
Якщо маєте, що розповісти про компанію «ІНВЕСТИЦІЇ В НЕРУХОМІСТЬ, ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД, ВАТ» — поділіться своєю думкою у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах