СОЦІАЛЬНИЙ ГУРТОЖИТОК ДЛЯ ДІТЕЙ-СИРІТ ТА ДІТЕЙ, ПОЗБАВЛЕНИХ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ, ОБЛАСНА КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА СУМСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Контакти

Юридична адреса
40016, м. Суми, просп. Свободи, 32
Поштова адреса
40024, м. Суми, вул. Прокоф’єва, б. 32, 9 поверх
Телефони
Керівник, директор
Сітало Жанна Петрівна — директор

Інформація про компанію

Особенностью социального общежития является то, что оно выполняют роль не только временного жилья, но и роль центра, где выпускники инетрнатных заведений будут адаптироваться к дальнейшей самостоятельной жизни.
Основными целями этой программы являются:

Социальная адаптация детей-сирот и детей, лишённых родительской опеки, в возрасте от 15 до 23 лет путём формирования активной жизненной позиции, усвоения норм и ценностей общества.

Формирование у молодёжи навыков самостоятельной жизни за пределами социального общежития, подготовка к созданию собственной семьи, рождению и воспитанию детей.

Защита прав и интересов молодёжи.

Повышение информированности по психологическим, социально-педагогическим, социально-экономическим, социально-медицинским и юридическим вопросам.

Развитие коммуникативных навыков, организация содержательного отдыха

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ34012134
Рік заснування
2006
Кількість працівників9 чол.
Дата реєстрації17.02.2006
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «СОЦІАЛЬНИЙ ГУРТОЖИТОК ДЛЯ ДІТЕЙ-СИРІТ ТА ДІТЕЙ, ПОЗБАВЛЕНИХ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ, ОБЛАСНА КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА СУМСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» присвоєно код 34012134.

Керівником підприємства «СОЦІАЛЬНИЙ ГУРТОЖИТОК ДЛЯ ДІТЕЙ-СИРІТ ТА ДІТЕЙ, ПОЗБАВЛЕНИХ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ, ОБЛАСНА КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА СУМСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» є Сітало Жанна Петрівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «СОЦІАЛЬНИЙ ГУРТОЖИТОК ДЛЯ ДІТЕЙ-СИРІТ ТА ДІТЕЙ, ПОЗБАВЛЕНИХ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ, ОБЛАСНА КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА СУМСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» — м. Суми, просп. Свободи, 32.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «СОЦІАЛЬНИЙ ГУРТОЖИТОК ДЛЯ ДІТЕЙ-СИРІТ ТА ДІТЕЙ, ПОЗБАВЛЕНИХ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ, ОБЛАСНА КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА СУМСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах