ГОЛД МІДЛ, КОМПАНІЯ, ПП

Контакти

Юридична адреса
49000, м. Дніпро, вул. Дубініна, 8
Фактична адреса
м. Дніпро, а/с 2528
Поштова адреса
49041, м. Дніпро, А/с 2528
Керівник, директор
Окатий Олександр Вікторович — директор

Продукція, послуги

Продукція: Електромонтажний інструмент / Інструмент для проведення кабельних робіт / Гідравлічне устаткування / Високовольтне устаткування / Засоби захисту

Інформація про компанію

Наше підприємство спеціалізується на комплексних поставках професійного обладнання та інструменту вітчизняних та зарубіжних виробників для енергетичних і промислових підприємств. Запропонований нами асортимент допоможе Вам вирішити багато питань, пов’язаних з виробничими та ремонтними роботами в галузі енергетики.

Професійні інструменти для електромонтажних робіт.
Гідравлічні та механічні преси (ПРГ, ПГР, ПЗМ, РМП, ПКМ, ПКГ, ПГП, НХ, Краб, Шток), преси порохові (ППО, IP, ПВ), прес-кліщі для обпресування кабельних наконечників і гільз з діапазоном обтиснених перетинів від 0,5 до 630 кв.мм., а так само для опресування неізольованих алюмінієвих і сталеалюмінієвих проводів апаратними, сполучними та ін. типами затискачів.
Пристрої дистанційного проколу кабелю.
Диророб гідравлічні для продавлювання отворів в електромонтажних щитах.
Ножиці секторні механічні для різання кабелю і дротів до 3х25 мм.кв. (НС-1); до 3х95 мм2 (НС-2); до 3х150 мм2 (НС-3).
Кабелерізи секторні: КТ, К, НС, НСТ, НК, - різання сталевих траверс, АС проводів, кабелю із загальним перетином жив: для міді - до 900 кв.мм, для алюмінію - до 1440 кв.мм., у тому числі броньованого ; кабелерізи гідравлічні; Тросорізи секторні Т (до 20 мм) і гідравлічні ТГС (до 48 мм).
Інструмент для обробки кабеля.
Знімачі гідравлічні СГ зусиллям від 5 до 50 т., З вбудованим насосом або виносним.
Обладнання для роботи з струмоведучими шинами - гідравлічне обладнання для монтажу розподільних силових щитів: шінорези, шіногіби, шінодири.
... І багато іншого.

Ми дорожимо своїми замовниками і готові всіляко заохочувати їх прихильність нашому підприємству. Ми завжди знаходимо індивідуальний підхід до партнера. Залежно від обсягу придбаної продукції нами передбачена гнучка система знижок, ми готові розглянути всі варіанти взаємовигідної співпраці.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ34061307
Кількість працівників1 чол.
Дата реєстрації14.02.2006
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ГОЛД МІДЛ, КОМПАНІЯ, ПП» присвоєно код 34061307.

Керівником підприємства «ГОЛД МІДЛ, КОМПАНІЯ, ПП» є Окатий Олександр Вікторович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ГОЛД МІДЛ, КОМПАНІЯ, ПП» — м. Дніпро, вул. Дубініна, 8.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ГОЛД МІДЛ, КОМПАНІЯ, ПП» офіційний сайт: http://www.goldmiddle.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ГОЛД МІДЛ, КОМПАНІЯ, ПП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах