МПІ-АГРО, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
81600, Львівська обл., Стрийський р-н, м. Миколаїв, вул. Лисенка, 45
Поштова адреса
72313, Запорізька обл., м. Мелітополь, А/с 117
Керівник, директор
Маслов Михайло Борисович — генеральний директор
Бухгалтер
Тохтамишева Жанна Борисівна

Продукція, послуги

Виробництво і продаж ремонтних комплектів до с / г техніки, гідравлічних манжет, прокладок для різних приладів і техніки.

Інформація про компанію

Одним з основних напрямків роботи нашої компанії є поставка різних елементів ущільнювачів для пневматичного і гідравлічного обладнання (ущільнювачів, гідроманжет, пневмоманжети, скребків), які виготовляються шляхом виточування (механічної обробки на верстатах з числовим програмним управлінням) з спеціально відлитих під механічну обробку болванок з поліуретанів (термопластичних, гідролізустойчівих, морозостійких), гум (в тому числі, маслобензостойких, стійких до лугів, кислот, термостійких), поліамідів, тефлон (як чистих, так і наповнених дисульфідом молібдену або бронзою, а також армованих на молекулярному рівні скловолокном). Всі матеріали - європейського виробництва.
Виробництво всілякі прокладки ущільнювачів з Кожкартон, різних гум, гумовоткани і тканин, шкір, Войлоков, пароніту, спінених полімерних матеріалів. Також зразки картонної упаковки і трафарети, рекламні вивіски та багато іншого.

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

точіння ущільнень, гідравлічні, пневматичні ущільнення, пневматичні манжети, гідроманжет, пневмоманжет, скребок, поліуретановий манжет, поліуретанові ущільнення, гумові манжети, гумові ущільнення, PTFE ущільнення, PTFE ущільнення, PTFE зостійки ущільнення, поліамідні, ущільнювальні елементи, виготовлення прокладок, прокладки, ракройний комплекс, різання матеріалів зі складним дизайном, прокладки по кресленнях, різання прокладок
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ34472138
Рік заснування
2006
Кількість працівників120 чол.
Дата реєстрації06.07.2006
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «МПІ-АГРО, ТОВ» присвоєно код 34472138.

Керівником підприємства «МПІ-АГРО, ТОВ» є Маслов Михайло Борисович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «МПІ-АГРО, ТОВ» — Львівська обл., Стрийський р-н, м. Миколаїв, вул. Лисенка, 45.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «МПІ-АГРО, ТОВ» офіційний сайт: http://ringroup.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «МПІ-АГРО, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах