ФІНСЕРВІС 2016, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
04080, м. Київ, вул. Кирилівська, 82, оф. 256
Телефони
Керівник, директор
Кучак Юрій Федорович

Продукція, послуги

Факторингові послуги. Фінансування під дебіторську заборгованість без застави.

Інформація про компанію

Факторингова компанія "ФК Факторинг" була створена для надання спеціалізованого факторингового сервісу. Статутний фонд компанії складає 10 млн. грн., Що свідчить про високу надійність компанії і довгострокових перспективах розвитку.

     ТОВ "ФК Факторинг" рішенням Комісії з регулювання ринків фінансових послуг України № 6595 було внесено до державного реєстру фінансових компаній, таким чином, компанія отримала право на надання факторингових послуг.

     Основною метою компанії є надання повного спектру факторингових послуг (факторинг з регресом, факторинг без регресу, адміністрування дебіторської заборгованості). Світовий досвід розвитку факторингових послуг свідчить про те, що спеціалізовані факторингові компанії (у країнах, де дані компанії врегульовані законодавством) надають більш якісний факторинговий сервіс, ніж банківські установи, і тому отримали більший розвиток і займають лідируюче положення на світовому ринку факторингових послуг.

     Український факторинговий ринок характеризується високою активністю банківських установ, але їх спеціалізація спрямована на надання в основному винятково факторингу з регресом, що не дає можливості споживачам даних послуг використовувати факторинг, як спосіб повної оптимізації портфеля дебіторської заборгованості.

     ТОВ "ФК Факторинг", не дивлячись на високі фінансові ризики в українських реаліях, надає факторинг, як з регресом, так і без регресу. Також компанія активно надає послуги адміністрування дебіторської заборгованості і роботу з простроченою дебіторською заборгованістю. Зусилля компанія також спрямовані на популяризацію факторингових продуктів в Україні та надання Клієнтам консультацій щодо оптимізації діяльності, використовуючи відстрочки платежу.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ34532977
Рік заснування
2006
Кількість працівників6 чол.
Дата реєстрації14.09.2006
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ФІНСЕРВІС 2016, ТОВ» присвоєно код 34532977.

Керівником підприємства «ФІНСЕРВІС 2016, ТОВ» є Кучак Юрій Федорович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ФІНСЕРВІС 2016, ТОВ» — м. Київ, вул. Кирилівська, 82, оф. 256.
Відгуки про компанію «ФІНСЕРВІС 2016, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах