КНАУФ ІНСУЛЕЙШН УКРАЇНА, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
03067, м. Київ, вул. Гарматна, 8
Поштова адреса
02002, м. Київ, вул. Луначарського, 4, пов. 9
Телефони
Керівник, директор
Павлик Андрій Володимирович — директор
Бухгалтер
Яричевська Тетяна Володимирівна

Продукція, послуги

Скловолокно / Базальтова вата

Інформація про компанію

”Кнауф Інсулейшн” - компанія, діяльність якої спрямована на забезпечення комфорту в будинках і підвищення ефективності використання енергії, що витрачається на обігрів будівель різного призначення. Все це забезпечують високоякісні теплоізоляційні матеріали, вироблені заводами компанії. Новітні наукові розробки та унікальні технічні рішення дозволяють компанії піклуватися про здоров’я і благополуччя своїх споживачів. «Кнауф Інсулейшн Україна» представляє нове покоління теплоізоляції, виробленої з використанням інноваційної технології ECOSE? Technology.

ECOSE? Technology - це натурально!
Винахід інноваційної ECOSE? Technology дозволило виробляти мінераловатну теплоізоляцію, в тому числі і сполучна речовина волокон матеріалу, з природних компонентів. Мінераловатна теплоізоляція з ECOSE? Technology не схожа на традиційну теплоізоляцію. Вона має натуральний колір, не містить барвників і відбілювачів.

ECOSE? Technology - це безпечно!
ECOSE? Technology - це більш дружня для природи і людини технологія виробництва мінераловатної теплоізоляції. Технологія заснована на застосуванні природних компонентів без використання фенолформальдегідних та акрилових смол.

ECOSE? Technology - це комфортно!
Інноваційна теплоізоляція Knauf Insulation з ECOSE? Technology набагато приємніше на дотик, має нейтральний запах. Новий матеріал зручний в роботі - він легко ріжеться і створює менше пилу.

Маркетингова інформація

Стандарти якостіISO 9001 (управление качеством), ISO 14001 (управление защитой окружающей среды), EN 16001 (регулирование потребления энергии) и OHSAS 18001 (управление охраной здоровья и безопасностью персонала).

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

Мінеральна вата, базальтова і стекловолоконная теплоізоляція
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ34763726
Рік заснування
2007
Кількість працівників10 чол.
Дата реєстрації27.11.2006
Дата оновлення02.11.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КНАУФ ІНСУЛЕЙШН УКРАЇНА, ТОВ» присвоєно код 34763726.

Керівником підприємства «КНАУФ ІНСУЛЕЙШН УКРАЇНА, ТОВ» є Павлик Андрій Володимирович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КНАУФ ІНСУЛЕЙШН УКРАЇНА, ТОВ» — м. Київ, вул. Гарматна, 8.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «КНАУФ ІНСУЛЕЙШН УКРАЇНА, ТОВ» офіційний сайт: https://www.knaufinsulation.ua/uk

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «КНАУФ ІНСУЛЕЙШН УКРАЇНА, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах