ЯБЛОТРОН ДНЕПР, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
49000, м. Дніпро, вул. Лихачова, 19
Телефони
Керівник, директор
Несхес Ольга Ігорівна
Бухгалтер
Єфремова Ольга Ігорівна

Продукція, послуги

Система безпеки для будинку OASIS
Система безпеки для офісу OASIS
Автосигналізація
GSM сигналізація
Система безпеки JA - 60 PROFI

Інформація про компанію

Охоронна сигналізація - це комплекс спільно діючих пристроїв, приладів і датчиків під управлінням спеціального програмного забезпечення, призваный забезпечувати безпеку території, що охороняється, будь то квартира, будинок, офіс або промисловий об’єкт.

Охоронна сигналізація призначена для своєчасного сповіщення власника і/або служби охорони про проникнення або спробу проникнення на об’єкт, що охороняється.
Установка системи охоронної сигналізації - це один з найбільш доступних, зручних, поширених і надійних способів захистити і зберегти те, що найцінніше для вас : своє життя, майно і здоров’я своїх близьких.
Такі системи бувають різних видів.
Автономні системи охоронної сигналізації : при сработке включається звуковий сигнал (сирена), може включатися світловий маяк, а також система може посилати сповіщення по телефонній лінії на вказані хазяїном системи телефонні номери.
Пультова система охоронної сигналізації. Є автономною системою, тільки дозвон здійснюється не хазяїну приміщення, а на спеціалізований пульт охоронного агенства, яке, у свою чергу, висилає оперативну групу у Вашу квартиру, офіс, гараж і так далі. Дозвон може здійснюватися як по GSM каналу так і за допомогою міського телефону.
Комбіновані системи: дозвон здійснюється як на пульт централизованой охорони так і власникові приміщення, що охороняється.
Пожежна сигналізація: дозволяє виявити виникнення пожежі на самій ранній стадії його появи, що дозволяє мінімізувати збиток від займання

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ34824118
Кількість працівників2 чол.
Дата реєстрації09.01.2007
Дата оновлення03.11.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЯБЛОТРОН ДНЕПР, ТОВ» присвоєно код 34824118.

Керівником підприємства «ЯБЛОТРОН ДНЕПР, ТОВ» є Несхес Ольга Ігорівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЯБЛОТРОН ДНЕПР, ТОВ» — м. Дніпро, вул. Лихачова, 19.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ЯБЛОТРОН ДНЕПР, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах