ЦЕНТРОДРУК, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
03058, м. Київ, вул. Гарматна, 39в
Фактична адреса
03150, м. Київ, вул. Гійома де Боплана, 86г, оф. 201
Телефони
E-mail
 ,  ,
Керівник, директор
Медведський Георгій Георгійович
Бухгалтер
Кірієнко Анатолій Миколайович

Продукція, послуги

Ми спеціалізуємося на виготовленні візитних карток, купонів, буклетів, листівок, брошур та плакатів, каталогів будь-якої складності, книг малим тиражем, бланків, наклейок, прейскурантів, сертифікатів, календарів, паперових пакетів і багатьох інших поліграфічних продуктів

Інформація про компанію

ТОВ ”ЦЕНТРОДРУК” є найпотужнішим виробничим центром, що дозволяє своєчасно і максимально якісно задовольнити найрізноманітніші вимоги наших замовників!

На виробництві задіяно кілька цифрових машин для:
- Повноколірного друку форматом А3 +
- Персоналізації (внесення змінних даних (ПІБ, адреса, розрахунковий рахунок і.т.д) на вже готову продукцію (флаєра, запрошення, бланки, повідомлення, листи, рахунки))
     
Одним з основних напрямків також є персоналізація (внесення змінних даних, таких як П.І.Б, адреса, розрахунковий рахунок, штрих-коди, індивідуальні номери)

Ми друкуємо продукцію персоналізованого характеру: виписки, рахунки, запрошення, листи, звернення, візитки, квитки, іменні листи, вітальні листівки, запрошення бланки, пропуску і.т.п., де в якості змінних даних виступають імена та прізвища, номери телефонів і адреси, номери місць у квитках, фотографії, а також будь-яку іншу поліграфічну продукціію. Друк проводиться на лист у форматі не більше А3 +. Наше обладнання дозволяє з високою продуктивністю здійснювати як односторонню, так і двосторонню запечатку з одноколірної, двокольорового і повнокольоровим друком.

За бажанням клієнта можливе удруковування персоналізованих відміток в готовий поліграфічний матеріал, а також нанесення
штрих-кодів.
     
За 24 години ми можемо персоніфікувати і надрукувати до 1 500 000 документів формату А4, скомплектувати і відправити до 200 тисяч відправлень.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ35378783
Кількість працівників8 чол.
Дата реєстрації06.09.2007
Дата оновлення05.11.2023

Графік роботи

Понеділок:
9:00 — 18:00
Вівторок:
9:00 — 18:00
Середа:
9:00 — 18:00
Четвер:
9:00 — 18:00
П'ятниця:
9:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЦЕНТРОДРУК, ТОВ» присвоєно код 35378783.

Керівником підприємства «ЦЕНТРОДРУК, ТОВ» є Медведський Георгій Георгійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЦЕНТРОДРУК, ТОВ» — м. Київ, вул. Гарматна, 39в.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ЦЕНТРОДРУК, ТОВ» офіційний сайт: http://centrodruk.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ЦЕНТРОДРУК, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах