СЕЙФИ, МАГАЗИН

Юридична назваЛУКА СЕЙФИ, ТОВ
Фактична адреса
79005, м. Львів, вул. Франка, 27
Юридична адреса
02000, м. Київ, вул. Саксаганського, 21
Телефони

Продукція, послуги

Фото — СЕЙФИ, МАГАЗИН У магазині «Лука Сейфи» великий вибір сейфів, шаф для офісу, банку, приватної квартири, готелю; для зберігання документів, коштовностей, зброї, комп’ютерних носіїв інформації, як відомих іноземних виробників, так і нашого власного виробництва.

Виробництво, продаж, обслуговування: cейфи офісні, банківські, жаростійкі, зламостійкі, для монтування в стіну та підлогу, зброярські, меблеві, автомобільні, тайники, шафи, картотеки, архівні шафи, VIP- сейфи оздоблені деревом, склом, замки, ножі Золінген (Німеччина) та ін.

Виготовлення сейфів на замовлення.

Послуги із гарантійного та сервісного обслуговування всієї продукції, ремонту та аварійного відкривання сейфів різних типів і торговельних марок.

Інформація про компанію

У магазині «Лука Сейфи» у Львові, Ви зможете придбати товари відомих виробників Adolphs, Stockinger, Rosengrens, Fichet-Bauche, Chubbsafes (Німеччина, Швеція, Франція, Англія) серед яких можна вибрати сейфи з броньованим склом чи ланку сейфів, оздоблених деревом. Для шанувальників старовини - ексклюзивні вироби майстрів Німеччини 19-го століття.

«Лука Сейфи» є єдиним дилером в Україні італійських компаній Stark, Technomax, південнокорейської Eagle.

Поруч з серійними моделями ми завжди готові запропонувати виготовлення сейфів на замовлення. Крім виробництва та продажу, ми також надаємо послуги із гарантійного та сервісного обслуговування всієї продукції, ремонту та аварійного відкривання сейфів різних типів і торгівельних марок.

Маркетингова інформація

Торгові марки
Technomax, Stark (Італія)
Eagle (Південна Корея)
«Fichet-Bauche» (Франція)
Країни імпортуФранція, Німеччина, Англія, Швеція.

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

магазин сейфів в центрі, сейфи на франка, сейфи під замовлення, сейфи у львові, купити сейф в стіну, сейф для офісу ціна, сейфи для дому ціни, виготовлення сейфів на замовлення, сейфи шафи металеві, міні сейфи, сейф на зброю, зламостійкі сейфи, банківські сейфи купити, замовити сейф для готелю
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ35573176
Керівник
Дочинець Андрій Михайлович — директор
Дата реєстрації03.12.2007
Дата оновлення06.11.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 19:00
Вівторок:
09:00 — 19:00
Середа:
09:00 — 19:00
Четвер:
09:00 — 19:00
П'ятниця:
09:00 — 19:00
Субота:
10:00 — 15:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЛУКА СЕЙФИ, ТОВ» присвоєно код 35573176.

Керівником підприємства «ЛУКА СЕЙФИ, ТОВ» є Дочинець Андрій Михайлович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЛУКА СЕЙФИ, ТОВ» — м. Київ, вул. Саксаганського, 21.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ЛУКА СЕЙФИ, ТОВ» офіційний сайт: https://safe-lviv.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваЛУКА СЕЙФИ, ТОВ
Фактична адреса
79005, м. Львів, вул. Франка, 27
Юридична адреса
02000, м. Київ, вул. Саксаганського, 21
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «СЕЙФИ, МАГАЗИН». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах