АЛВА СЕРВІС, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
49000, м. Дніпро, вул. Алексєєнко, 21, прим. А-7
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Фоменко Вадим Юрійович — директор
Бухгалтер
Рябошапка Олена Миколаївна

Продукція, послуги

Проводимо гарантійне та платне післягарантійне обслуговування товарів, вироблених компанією Samsung, Redmond і АТЛАНТ, а також платне обслуговування мобільних пристроїв, ТВ, холодильників інших виробників.

Інформація про компанію

Алва Сервіс - сервісний центр, який проводить гарантійне та платне післягарантійне обслуговування товарів, вироблених компанією Samsung, Redmond і АТЛАНТ, а також платне обслуговування мобільних пристроїв, ТВ, холодильників інших виробників.

Основні особливості обслуговування:

• Обслуговування товарів вагою менше 5 кілограмів проводиться в нашому сервісному центрі. Такі товари Вам необхідно самостійно доставити до нас в сервісний центр.
• Обслуговування товарів вагою понад 5 кілограмів може проводитися як в нашому сервісному центрі, так і безпосередньо за місцем знаходження несправного товару, тобто у вас вдома.
• Обслуговування проводиться в порядку живої черги, тобто в порядку надходження заявок на обслуговування.

При виконанні обслуговування післягарантійної техніки обслуговування виконується на платній основі відповідно до поточних цін сервісного центру. При виконанні виїзного платного обслуговування додатково оплачується проїзд майстра від нашого сервісного центру до місця розташування техніки. Вартість проїзду на відстані менше 5 км фіксована і не залежить від відстані між місцем знаходження техніки і сервісним центром. При виїзді на відстань більше 5 км додатково до вартості виїзду до 5 км оплачується проїзд понад 5-ти кілометрову зону до місця знаходження техніки, наприклад, до Вашої оселі.

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

обслуговування і ремонт будь-якої побутової і електронної техніки Самсунг від МР3 плеєрів і мобільних телефонів до телевізорів і ноутбуків, від СВЧ печей до пральних машин, холодильників, кондиціонерів
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ35807690
Рік заснування
2008
Кількість працівників21 чол.
Дата реєстрації13.03.2008
Дата оновлення06.11.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
10:00 — 15:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АЛВА СЕРВІС, ТОВ» присвоєно код 35807690.

Керівником підприємства «АЛВА СЕРВІС, ТОВ» є Фоменко Вадим Юрійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АЛВА СЕРВІС, ТОВ» — м. Дніпро, вул. Алексєєнко, 21, прим. А-7.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «АЛВА СЕРВІС, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах