БРАЙТ БІО, МЕДИЧНА ЛАБОРАТОРІЯ

Юридична назваБРАЙТ БІО, ТОВ
Юридична адреса
69035, м. Запоріжжя, вул. Сєдова, 3
Телефони

Продукція, послуги

Фото — БРАЙТ БІО, МЕДИЧНА ЛАБОРАТОРІЯ Медико – діагностичний центр «БРайт-Біо» розпочав свою роботу у 1999 році. Приватна лабораторія якого, стала першою в Україні, що пройшла державну акредитацію на право проведення досліджень у сфері охорони здоров’я.
Послуги «БРайт-Біо» включають лабораторну діагностику COVID-19, дослідження на виявлення коронавірусної інфекції, проведення аналізів крові, сечі та калу, бактеріологічних аналізів, ПЛР тощо. Центр має у своєму розпорядженні кабінет УЗД.
Аби забезпечити високу точність та правдивість досліджень «БРайт-Біо» використовує оснащення й діагностичні системи, що відповідають міжнародним стандартам – RocheDiagnostics, DRGInternational, DiagnosticAutomationInc., Equipar, Human, BioSystemsта інші. Здійснюється внутрішній та зовнішній контроль якості.
Постійна комунікація з медичними закладами та висококваліфікованими фахівцями, допомагає підтримувати інформаційне забезпечення на актуальному рівні.
Суттєвою перевагою «БРайтБіо» є зберігання зразків біоматеріалів протягом 30 календарних днів, що дозволить у разі необхідності повторити дослідження або зробити додаткові. Не менш важливо те, що за запитом можна вилучити з бази даних лабораторії результати аналізів за останні 10 років.

Інформація про компанію

Лабораторія медико-діагностичного центру ”Брайт-Біо” — перша приватна лабораторія, що пройшла державну акредитацію на право проведення вимірювань у сфері охорони здоров’я.

Лабораторія виконує близько 400+ видів аналізів крові, сечі і зіскрібків.
У процедурних кабінетах досвідчений медперсонал здатний взяти кров для аналізу у новонародженої дитини, так само як і з важких вен у дорослих.

Багаторічний досвід ”Брайт-Біо” у виробництві лабораторних досліджень — надійна основа для традицій.

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

брайт біо, запоріжжя
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ36140935
Керівник
Чернявська Анастасія Олександрівна — Директор
Рік заснування
1999
Кількість працівників5 чол.
Дата реєстрації29.08.2008
Дата оновлення16.02.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 18:00
Вівторок:
08:00 — 18:00
Середа:
08:00 — 18:00
Четвер:
08:00 — 18:00
П'ятниця:
08:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «БРАЙТ БІО, ТОВ» присвоєно код 36140935.

Керівником підприємства «БРАЙТ БІО, ТОВ» є Чернявська Анастасія Олександрівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «БРАЙТ БІО, ТОВ» — м. Запоріжжя, вул. Сєдова, 3.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваБРАЙТ БІО, ТОВ
Юридична адреса
69035, м. Запоріжжя, вул. Сєдова, 3
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «БРАЙТ БІО, МЕДИЧНА ЛАБОРАТОРІЯ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах