ЗАХІДНА ЛІФТОВА КОРПОРАЦІЯ, ПП

Фактична адреса
79041, м. Львів, вул. Кульпарківська, 59
Юридична адреса
79057, м. Львів, вул. Нагірних, 24
Поштова адреса
79041, м. Львів, вул. Кульпарківська, 59
Телефони

Продукція, послуги

Фото — ЗАХІДНА ЛІФТОВА КОРПОРАЦІЯ, ПП Поставка, монтаж, наладка, обслуговування ліфтів та ескалаторів, модернізація ліфтового обладнання, установка диспетчерських систем на основі мобільного зв’язку.

Виготовлення запчастин та вузлів для ліфтів, проведення ремонтних робіт.

У нас ви можете: купити ліфт, замовити запчастини для ліфту, викликати майстра по ремонту ліфту, встановити диспетчерську систему, модернізувати ліфт.

Інформація про компанію

ПП “Західна Ліфтовa Корпорація (ЗЛК)” працює за принципом «під ключ»: співпраця з замовником починається з проектування будівлі. Це дає можливість гармонійно і функціонально «вмонтувати» ліфт чи екскаватор в архітектуру будинку.

Перший і основний принцип продукції від ”WLC” – це сучасне, якісне і довговічне устаткування. Ліфтове і ескалаторне обладнання досить дороге, і тому повинно працювати надійно. Компанія ”WLC” тісно співпрацює з європейськими лідерами – виробниками ліфтового обладнання та ескалаторів. Це компанії: KLEEMANN (Греція); RERMAN (Італія); TRESA (Іспанія); ORONA (Іспанія); BKG (Німеччина); SKG (Німеччина); SANEL (Туреччина); XVITAL (Туреччина); DOPPLER (Греція). На основі співпраці з цими виробниками компанія ”WLC” може постачати весь модельний ряд ліфтового обладнання від 200 кг до 30 тонн. Це стосується також ескалаторів та траволаторів. Все обладнання виготовляється виробниками виключно на своїх заводах. Гарантія, що надається після монтажу, сягає 36 місяців (три роки).

ПП “Західна Ліфтовa Корпорація (ЗЛК)” є єдиним ексклюзивним представником компанії TRESA в Україні.

Філії та представництва

м. Київ, м. Львів, м. Одеса, м. Хмельницький, м. Ужгород, м. Івано-Франківськ, м. Чернігів

Маркетингова інформація

Торгові марки
KLEEMANN (Греція); RERMAN (Італія); TRESA (Іспанія); ORONA (Іспанія); BKG (Німеччина); SKG (Німеччина);
SANEL (Туреччина); XVITAL (Туреччина); DOPPLER (Греція)

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

встановити ліфт львів, монтаж ліфта у львові, ліфти, ліфти otis, вантажні ліфти, котеджні ліфти, пасажирський ліфт, ліфт лікарняний, монтаж ліфтів, установка ліфтів, виготовлення ліфтів, ліфт вантажно-пасажирський, запчастини для ліфтів, технічне обслуговування ліфтів, ліфти україни, виробництво ліфтів, проектування ліфтів, ремонт ліфтів, заміна ліфта, індивідуальний дизайн ліфтів, налагодження ліфтів, ліфт без приямка, ліфти отіс, сервісне обслуговування ліфтів, ліфти для котеджів, проект ліфта, купити ліфт, ліфт вантажний, ліфти пасажирські, ліфти львів, обслуговування ліфтів львів, пристрій ліфта

Про компанію

Код ЄДРПОУ36361676
Керівник
Фрик Григорій Ярославович — директор
Рік заснування
2006
Дата реєстрації09.02.2009
Дата оновлення27.05.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЗАХІДНА ЛІФТОВА КОРПОРАЦІЯ, ПП» присвоєно код 36361676.

Керівником підприємства «ЗАХІДНА ЛІФТОВА КОРПОРАЦІЯ, ПП» є Фрик Григорій Ярославович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЗАХІДНА ЛІФТОВА КОРПОРАЦІЯ, ПП» — м. Львів, вул. Нагірних, 24.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ЗАХІДНА ЛІФТОВА КОРПОРАЦІЯ, ПП» офіційний сайт: http://westlift.com.ua

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Фактична адреса
79041, м. Львів, вул. Кульпарківська, 59
Юридична адреса
79057, м. Львів, вул. Нагірних, 24
Поштова адреса
79041, м. Львів, вул. Кульпарківська, 59
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «ЗАХІДНА ЛІФТОВА КОРПОРАЦІЯ, ПП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах