ІНТЕР ТРАНС ЛОДЖІСТІКС, ТОВ

Юридична адреса
65014, м. Одеса, вул. Маразліївська, 1/20, оф. 438
Телефони

Продукція, послуги

- Експедиція вантажів;
- Контейнерні перевезення;
- Міжнародні автоперевезення;
- Фрахтування контейнерів;
- Вантажні операції;
- Страхування вантажів;
- Митне оформлення;
- PO-PO перевезення;
- Мультимодальні перевезення;
- Негабаритні вантажі;
- Небезпечні вантажі

Інформація про компанію

Компанія «Інтер Транс Лоджистікс» пропонує послуги в області логістики та перевезення вантажів у контейнерах морським, автомобільним та залізничним транспортом, а так само розробку і транспортне забезпечення схем мультимодальних перевезень, включаючи морський транспорт.
«Інтер Транс Лоджистікс» здійснює перевезення вантажів будь-якими видами і морських контейнерів, критими вагонами і піввагонами, платформами і спеціалізованим рухомим складом.

Компанія має великі можливості з транспортування вантажів з Далекого Сходу (Китаю, Кореї, В’єтнаму, Таїланду, Малайзії та Індонезії), Туреччини (Стамбулу, Ізміра, Мерсин) та інших портів.
У портах Одеса і Іллічівськ здійснює перевалку контейнерів з суден на залізну дорогу і автомашини, транзит і зберігання вантажів, швидке оформлення транспортних документів і митне очищення.

Компанія має великий досвід у перевезенні великогабаритних та великовагових вантажів у внутрішньому і міжнародному сполученнях, використовуючи свій і залучений автотранспорт для досягнення максимальної економії вартості перевезення, скорочення термінів доставки та своєчасного подання транспортного засобу під завантаження.

Крім послуг, пов’язаних безпосередньо з основною діяльністю, компанія має можливості, за домовленістю з клієнтом, задіяти спеціалізовані види транспорту: крани, навантажувачі, транспортери.

Діяльність «Інтер Транс Лоджистікс» відповідає сучасним високим стандартам професіоналізму, ефективності та високої якості надаваних послуг у співвідношенні з конкурентоспроможними ставками. Кваліфікований персонал компанії готовий проконсультувати Вас по будь-яких питань, пов’язаних з діяльністю компанії.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ36553339
Керівник
Гайворонський Ярослав Валерійович — Директор
Бухгалтер
Шевчук Людмила Миколаївна
Рік заснування
2009
Кількість працівників14 чол.
Дата реєстрації15.06.2009
Дата оновлення09.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ІНТЕР ТРАНС ЛОДЖІСТІКС, ТОВ» присвоєно код 36553339.

Керівником підприємства «ІНТЕР ТРАНС ЛОДЖІСТІКС, ТОВ» є Гайворонський Ярослав Валерійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ІНТЕР ТРАНС ЛОДЖІСТІКС, ТОВ» — м. Одеса, вул. Маразліївська, 1/20, оф. 438.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ІНТЕР ТРАНС ЛОДЖІСТІКС, ТОВ» офіційний сайт: https://itl-ltd.com/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична адреса
65014, м. Одеса, вул. Маразліївська, 1/20, оф. 438
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «ІНТЕР ТРАНС ЛОДЖІСТІКС, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах