КИЇВСЬКА НАСОСНА КОМПАНІЯ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
02099, м. Київ, вул. Бориспільська, 9 корп. 8, оф. 110
E-mail
 ,  ,
Керівник, директор
Захарченко Андрій Володимирович — директор

Інформація про компанію

Насоси для приватних будинків. Для власників один і двоквартирних будинків компанія WILO пропонує комфортні рішення для систем опалення, водопостачання та водовідведення (каналізація, дренаж).

Насоси для комерційних споруд. Високоефективні системи для суспільних споруд, лікарень та житлового фонду.

Насоси для промислових об’єктів. Для промислових підприємств компанія Wilo пропонує інтелектуальні рішення для супровідного обладнання, що дозволяє досягти максимального рівня ефективності та надійності технологічних процесів.

Насоси для комунальних служб. З приєднанням підприємств EMU і EMUPORT до концерну WILO SE, виробництво насосів і установок для комунального господарства набуло широкого розмаху, наростивши потужність і ефективність.

У процесі виробництва компанія Wilo використовуємо високоякісні матеріали та найсучасніше обладнання та зварювальні апарати. Всі ці елементи сприяють відмінної якості нашої компанії. Крім того, всі продукти компанії Wilo грантів, залежно від продукту, два або п’ять-річна гарантія, і компаній, які співпрацюють з нами провідні послуг та післягарантійний ремонт.

Вся продукція має необхідні схвалення Управлінням технічного нагляду, технічних узгоджень дається INSTAL COBRTI і гігієнічні сертифікати NIH.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ36628110
Кількість працівників5 чол.
Дата реєстрації05.08.2009
Дата оновлення31.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КИЇВСЬКА НАСОСНА КОМПАНІЯ, ТОВ» присвоєно код 36628110.

Керівником підприємства «КИЇВСЬКА НАСОСНА КОМПАНІЯ, ТОВ» є Захарченко Андрій Володимирович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КИЇВСЬКА НАСОСНА КОМПАНІЯ, ТОВ» — м. Київ, вул. Бориспільська, 9 корп. 8, оф. 110.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «КИЇВСЬКА НАСОСНА КОМПАНІЯ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах