РОСЯНА, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
10103, м. Київ, вул. Кіквідзе, 18а
E-mail
Керівник, директор
Федосов Олексій Леонідович — директор

Продукція, послуги

Росяна - українська компанія яка займається виробництвом питної води ТМ «Росяна».

Інформація про компанію

Росяна - українська компанія яка займається виробництвом питної води ТМ «Росяна».

Вода проходить наступні етапи водопідготовки:

• Зі свердловини вода надходить на попереднє озонування.
• Фільтрація через фільтр механо-каталітичного очищення - найефективніший і щадний метод для видалення з води завислих у воді речовин.
• Фільтрація через вугільні фільтри на основі кокосової стружки призначена для поліпшення органолептичних властивостей води (запах, присмак, колір) і зниження вмісту органічних речовин у воді.
• Четвертий етап дозволяє м’яко, не порушуючи природний баланс макро- і мікроелементів води, знизити загальну жорсткість води, зробити воду трохи м’якше, зберігши при цьому її природну корисність. Наша технологія дозволяє зберегти рівень рН (найважливіший показник корисності води) в нейтральному (слаболужному) діапазоні 7,3-7,9 одиниць, надавши їй властивості антиоксиданту.
• Вода знезаражується сріблом і озоном, піддається фінішному фільтруванню на спеціальних механічних фільтрах тонкого очищення (5 мкм).
• Вода проходить через ультрафіолетову установку.

Безкоштовна доставка води по Києву здійснюється в 19-літрових бутлях додому і в офіс. Підходить для кулерів, кави та чаю. Замовлення води сьогодні на сьогодні у зручний для Вас час – це те, що ми здатні запропонувати.

Детально про корисні властивості води Росяна ви можете прочитати на її офіційному сайті, але слід зазначити те що це вкрай корисна вода, яка позитивно позначиться на вашому здоров’ї та самопочутті.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ36845522
Кількість працівників22 чол.
Дата реєстрації17.12.2009
Дата оновлення24.07.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «РОСЯНА, ТОВ» присвоєно код 36845522.

Керівником підприємства «РОСЯНА, ТОВ» є Федосов Олексій Леонідович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «РОСЯНА, ТОВ» — м. Київ, вул. Кіквідзе, 18а.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «РОСЯНА, ТОВ» офіційний сайт: https://rosiana.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «РОСЯНА, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах