АРКАДА, САНАТОРІЙ

Контакти

Юридична адреса
82200, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Річки, 21
E-mail
Керівник, директор
Пирцус Микола Йосипович

Продукція, послуги

Санаторій «Аркада» використовує рекреаційний потенціал регіону, комплекс лікувальних факторів курорту (мінеральні води, озокерит, санаторно-курортний режим, дієтичне харчування, лікувальна фізкультура, кліматотерапія, фізіотерапія), надає діагностично-лікувальні послуги, що сприяє успішному лікуванню таких захворювань: органів травлення , сечостатевої системи, ендокринної системи, супутні захворювання.

У санаторії застосовуються діагностичні обстеження з урахуванням функціонального стану хворого та динаміки процесу лікування. Вашій увазі пропонуються процедури, що входять у вартість лікування:

Водний ПРОЦЕДУРИ: ванни (перлинні, хвойні, хвойно-перлинні, з «бішофіту», вуглекислі), вихрові ванни для ніг, підводний душ-масаж, душі (висхідний, циркулярний, гідро лазерний), кишкові зрошення, мікроклізми з ромашкою (жирові) , очисна клізма, гінекологічне зрошення, вагінальні тампони.

-ОЗОКЕРІТОТЕРАПІЯ.

-Фізіотерапія: кисневий коктейль, аромотерапія, спелеотерапія, гідролазерне зрошення ясен, пресолімфомассаж, тубус-кварц, інгаляції, гальванізація, електротерапія, фонофорез, магнітотерапія, лазеротерапія, масаж ручний, ЛФК.

Інформація про компанію

Санаторій Аркада приймає відпочивальників з 1995 року. Він розташований в центрі курортного Трускавця, неподалік від центрального міського парку. Невеликий чотириповерховий спальний корпус розрахований на одночасний прийом 150 людей. В окремому блоці знаходиться столова, де подають страви звичайного раціону і дієтичні. Для гостей пансіонату доступні різноманітні і оздоровчі процедури: водні – душі, ванни, зрошування, очищувальні та інші, озокеритотерапія, фізіотерапія – массажі, інгаляції, фонофорез і т.д.
В санаторії можна пройти повне обстеження за допомогою сучасних методів діагностики - УЗД, ЕКГ, поглиблених лабораторних досліджень рідин тіла і встановити точний діагноз. Процес лікування проходить під пильним наглядом кваліфікованих спеціалістів – уролога, гастроентеролога, ендокринолога, кардіолога, ЛОРа, гінеколога, офтальмолога, невропатолога, хірурга, дерматолога і терапевтів.
Чудова природа, цілюще повітря і спокійний час відпочинку в нашому закладі створюють справжню рекреаційну зону, де вдасться відновити здоров’я, сили і душевну гармонію.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ38582424
Рік заснування
1995
Дата реєстрації10.10.2005
Дата оновлення26.07.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АРКАДА, САНАТОРІЙ, ТОВ» присвоєно код 38582424.

Керівником підприємства «АРКАДА, САНАТОРІЙ, ТОВ» є Пирцус Микола Йосипович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АРКАДА, САНАТОРІЙ, ТОВ» — Львівська обл., м. Трускавець, вул. Річки, 21.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «АРКАДА, САНАТОРІЙ, ТОВ» офіційний сайт: https://san-arkada.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «АРКАДА, САНАТОРІЙ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах