ПЛАЗМОН, КОНСТРУКТОРСЬКЕ БЮРО, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
03127, м. Київ, вул. Сєченова, 7
Фактична адреса
03027, м. Київ, с. Новосілки, вул. Васильківська, 2-А
Поштова адреса
03027, м. Київ, с. Новосілки, вул. Васильківська, 2-А
Телефони
Керівник, директор
Яковенко Дмитро Володимирович — директор

Продукція, послуги

Виробництво ламп і освітлювального обладнання

Інформація про компанію

Світло - наша професія! Професійне світлотехнічне підприємство з проектування та виробництва світлодіодних світильників. Одне з основних напрямків компанії - виробництво світильників, світлодіодних виробів і динамічних систем освітлення на базі власних розробок. Для організацій, які виробляють та/або реалізують різні проекти з освітлення, ми пропонуємо не тільки готові вироби, а й здійснюємо поставку комплектуючих для широкого спектра освітлювальних систем. В першу чергу це алюмінієві профілю власної розробки, різні деталі корпусів, кріпильні механізми, кронштейни та інші елементи. КБ ”Плазмон” виробляє світлодіодні світильники для Вуличного, Промислового, Складського, Автономного (на сонячних панелях), офісного, Торгового, Прожектори, Спортивного, Сільськогосподарського, Фітосвітильники, ЖКГ, низьковольтні, вибухозахищені, Аварійного освітлення. Співпраця з КБ ”Плазмон” дозволяє реалізовувати виробництво світильників будь-якої складності, починаючи з розробки проектно-конструкторської документації з урахуванням всіх вимог замовника і закінчуючи доставкою будь-яких комплектуючих для крупно вузлової зборки. Наше головне завдання в роботі з кожним замовником - знаходити і втілювати в життя найбільш оптимальні інженерні рішення, які дозволяють нашим клієнтам сконцентруватися на вирішенні їхніх основних завдань в комфортних умовах.

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

Освітлення, світлодіодні світильники, системи освітлення, Автономні Системи Освітлення.
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ38683922
Рік заснування
2010
Кількість працівників2 чол.
Дата реєстрації18.04.2013
Дата оновлення26.05.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ПЛАЗМОН, КОНСТРУКТОРСЬКЕ БЮРО, ТОВ» присвоєно код 38683922.

Керівником підприємства «ПЛАЗМОН, КОНСТРУКТОРСЬКЕ БЮРО, ТОВ» є Яковенко Дмитро Володимирович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ПЛАЗМОН, КОНСТРУКТОРСЬКЕ БЮРО, ТОВ» — м. Київ, вул. Сєченова, 7.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ПЛАЗМОН, КОНСТРУКТОРСЬКЕ БЮРО, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах