АВТО ДЄЛО, ТОВ

Юридична адреса
02099, м. Київ, вул. Ремонтна, 6
Телефони

Продукція, послуги

Виробництво і реалізація обладнання для автошкіл та навчальних центрів. Автотренажери на платформі легкових і вантажних автомобілів. Плакати з охорони праці, пожежної безпеки, правил дорожнього руху, ОБД, Дорожні Знаки. Макети агрегатів двигуна, рульової і гальмівної систем автомобіля. Стенди для автошкіл і багато іншого

Інформація про компанію

Компанія «Авто Дєло» працює на ринку України більше 3х років. За цей час нашими партнерами стали безліч автошкіл, навчальних закладів та автотранспортних підприємств, які за допомогою нашої продукції оснащують навчальні класи для підготовки різних категорій учнів.
Вся наша продукція схвалена всіма контролюючими органами та допущена для успішного проходження державної акредитаційної комісії та ліцензування. Ми постійно оновлюємо і доповнюємо різні групи товарів і готові на будь-які типи співробітництва та плідну роботу з кожним хто зацікавлений в нашій продукції. Зверніться до нас, і Ви отримаєте кваліфіковану допомогу фахівців, які допоможуть вирішити проблему Вашого бізнесу, а так само його розвитку, його організації і досягнення поставлених цілей. Адже не секрет, що Автошкіл багато, і вони продовжують з’являтися як гриби після дощу. Але ми зробимо все, щоб Ваша Автошкола стала лідером і Ваші клієнти були задоволені

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

автотренажери, плакати, світлофори, автошкола, стенди, конус дорожній, дорожні знаки, додаткові педалі, плафони для автомобілів, пдр, обдр, охорона праці, пожежна безпека.
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ38699890
Керівник
Щербина Ілля Ігорович
Рік заснування
2009
Кількість працівників1 чол.
Дата реєстрації22.07.2013
Дата оновлення28.11.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АВТО ДЄЛО, ТОВ» присвоєно код 38699890.

Керівником підприємства «АВТО ДЄЛО, ТОВ» є Щербина Ілля Ігорович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АВТО ДЄЛО, ТОВ» — м. Київ, вул. Ремонтна, 6.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «АВТО ДЄЛО, ТОВ» офіційний сайт: https://avto-delo.org.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична адреса
02099, м. Київ, вул. Ремонтна, 6
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «АВТО ДЄЛО, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах