АПТТ-ТРЕЙДИНГ, ТОВ

Фактична адреса
08132, Київська обл., с. Софіївська Борщагівка, вул. Чорновола, 20
Юридична адреса
04655, м. Київ, вул. Глибочицька, 72, оф. 303
Телефони

Продукція, послуги

- Нержавіюча труба;
- Нержавіючий прут;
- Нержавіючий рулон;
- Нержавійка рифлена;
- Нержавіючий лист.

Інформація про компанію

АПТТ - група компаній основною сферою діяльності якої є поставка нержавіючого прокату.

Група Компаній АПТТ - постачальник №1 високоякісного нержавіючого прокату, мідного і алюмінієвого прокату Європейського виробництва (Німеччина, Польща, Туреччина, Китай) в Україні і країни СНД. Багаторічний досвід роботи на ринку прокату дозволяє нам своєчасно виконувати свої зобов’язання перед Клієнтами. Професіоналізм менеджерського складу і налагоджена робота логістики та складу спрямовані на підвищення рівня ведення бізнес відносин з нашими Клієнтами.

Вся продукція від європейських виробників сертифікована і відповідає високим стандартам якості. Реалізація нержавіючої сталі різних марок і типорозмірів здійснюється на оптимальних для клієнта умовах, з можливістю адресної доставки потрібної продукції зі складу в Києві та Дніпрі.

Досвідчені фахівці допоможуть Вам у виборі сплаву, який максимально відповідатиме вашим вимогам і сфері застосування, швидко оформлять замовлення і дадуть відповідь на всі питання що цікавлять щодо наявності товару, а також нададуть актуальну інформацію про той чи інший різновид металопрокату.

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

нержавіюча сталь нержавіючий лист сталь нержавіюча лист куплю лист нержавіючий листи з нержавіючої сталі лист нержавіюча сталь купити нержавейка лист ціна нержавійка ціна нержавіючий лист нержавіюча сталь ціна харчова нержавійка нержавіюча сталь ціна за лист лист нержавіючий в роздріб нержавійка київ нержавіючий прокат декоративний нержавіючий лист нержавіюча сталь лист роздріб нержавійка харчова нержавійка купити вартість нержавіючого листа нержавійка харків
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ38727299
Керівник
Гречка Анатолій Іванович — Керівник відділу
Рік заснування
2013
Кількість працівників3 чол.
Дата реєстрації22.05.2013
Дата оновлення02.06.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АПТТ-ТРЕЙДИНГ, ТОВ» присвоєно код 38727299.

Керівником підприємства «АПТТ-ТРЕЙДИНГ, ТОВ» є Гречка Анатолій Іванович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АПТТ-ТРЕЙДИНГ, ТОВ» — м. Київ, вул. Глибочицька, 72, оф. 303.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «АПТТ-ТРЕЙДИНГ, ТОВ» офіційний сайт: https://aptt.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Фактична адреса
08132, Київська обл., с. Софіївська Борщагівка, вул. Чорновола, 20
Юридична адреса
04655, м. Київ, вул. Глибочицька, 72, оф. 303
Телефони
Відгуки про компанію «АПТТ-ТРЕЙДИНГ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах