ЮСЛЕКС, ЮРИДИЧНА ФІРМА, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
02156, м. Київ, вул. Шолом-Алейхема, 15б
Фактична адреса
01001, м. Київ, вул. Софіївська, 1, оф. 13
Поштова адреса
01001, м. Київ, вул. Софіївська, 1, оф. 13
Керівник, директор
Бєлоусова Наталія Едуардівна — директор

Продукція, послуги

Юридичні послуги, реєстрація ТОВ, реєстрація ФОП, отримання витягів, виписок, печаток, внесення змін до установчих документів, внесення змін до ЄДР, підтвердження відомостей, ліквідаційні послуги, захист прав в суді

Інформація про компанію

Юридична фірма ”ЮСЛЕКС” - є молодою юридичною фірмою, але навіть зараз, вже на світанку своєї діяльності, Ми можемо запропонувати Вам високоякісні юридичні послуги. Уміння працювати в команді, відкритість під час обговорення питань, використання, як особистого досвіду, так і нових підходів при вирішенні поставлених завдань, дає можливість вдосконалення роботи фірми і професійного розвитку кожного співробітника.

Юристи Юридичної фірми «ЮСЛЕКС» – це висококваліфіковані юристи-практики в різних галузях права, але головними напрямками діяльності фірми є: корпоративне, цивільне, господарське, сімейне право, судова практика, створення і ліквідація підприємств, де фахівці компанії отримали найбільш цінний практичний досвід.

Вузька спеціалізація наших юристів за галузями права дозволяє нам пропонувати найбільш ефективні та дієві юридичні рішення в розумні терміни, приділяти клієнтам максимальну увагу на кожному етапі супроводження. Даний підхід сприяє побудові довірчих та міцних відносин з клієнтами Фірми.

Якщо у Вас ще немає своєї справи, ми допоможемо Вам її відкрити, допоможемо внести організаційні зміни в діяльність вже діючої юридичної особи та фізичної особи-підприємця, а також отримати інші документи для успішного ведення господарської діяльності. Юридична фірма «ЮСЛЕКС» надасть Вам всі необхідні для цього послуги. У нашому офісі Ви зустрінетеся з повною самовіддачею, відповідальністю, простотою спілкування і співпраці. Наша юридична фірма буде рада бачити Вас серед своїх клієнтів! Ми готові завірити Вас у тому, що докладемо максимум зусиль для того, щоб Ваші проблеми були вирішені максимально ефективно.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ38734945
Рік заснування
2013
Кількість працівників1 чол.
Дата реєстрації16.05.2013
Дата оновлення30.03.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЮСЛЕКС, ЮРИДИЧНА ФІРМА, ТОВ» присвоєно код 38734945.

Керівником підприємства «ЮСЛЕКС, ЮРИДИЧНА ФІРМА, ТОВ» є Бєлоусова Наталія Едуардівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЮСЛЕКС, ЮРИДИЧНА ФІРМА, ТОВ» — м. Київ, вул. Шолом-Алейхема, 15б.
Відгуки про компанію «ЮСЛЕКС, ЮРИДИЧНА ФІРМА, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах