ЕКСПРЕС-ОХОРОНА, КОМПАНІЯ

Контакти

Юридична адреса
80400, Львівська обл., Львівський р-н, м. Кам’янка-Бузька, вул. Шевченка, 52д
Фактична адреса
79037, м. Львів, вул. Хмельницького, 212
E-mail
Керівник, директор
Малиць Ігор Ярославович — директор

Продукція, послуги

Ми пропонуємо:
- повне виключення фактів посягання на майно, товарно-матеріальні цінності клієнта;
- своєчасне виявлення прихованих форм крадіжок;
- встановлення чи удосконалення пропускного режиму;
- надання допомоги керівництву клієнта в упорядкуванні трудової дисципліни, контролю за виконанням персоналом правил внутрішнього розпорядку та внутрішньо - об’єктового режиму;
- постійна співпраця з керівництвом клієнта, діалог, що призводить до підвищення якості надання охоронних послуг та збереження майна клієнта.

Інформація про компанію

”Експрес Охорона” - приватна компанія, яка пропонує скористатись охоронними послугами, які допоможуть захистити, зміцнити та спокійно розвивати Ваш бізнес. Ми прагнемо встановлювати реальні ціни на охоронні послуги вартість яких розраховується за нормативами, що прийняті всередині компанії.

Основне наше завдання - це недопустити несанкціоновані проникнення сторонніх осіб в приміщення будівель та на територію підприємств, що охороняються нашим персоналом, а також обмеження доступу до матеріальних цінностей, які знаходяться у її межах.

Якщо Ви бажаєте скористатись нашою пропозицією з надання охоронних послуг, ми готові в будь-який зручний для Вас час зустрітись та обговорити усі умови подальшої співпраці.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ38853760
Дата реєстрації07.10.2013
Дата оновлення31.08.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЕКСПРЕС-ОХОРОНА, ПП» присвоєно код 38853760.

Керівником підприємства «ЕКСПРЕС-ОХОРОНА, ПП» є Малиць Ігор Ярославович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЕКСПРЕС-ОХОРОНА, ПП» — Львівська обл., Львівський р-н, м. Кам’янка-Бузька, вул. Шевченка, 52д.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ЕКСПРЕС-ОХОРОНА, ПП» офіційний сайт: http://express-security.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ЕКСПРЕС-ОХОРОНА, КОМПАНІЯ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах