ЦЕНТР ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ ЛОЄР КВІН, ПП

Адреса
м. Рівне, вул. Чорновола, 1, оф. 310
Телефони

Продукція, послуги

Юридична фірма «Центр правової допомоги Лоєр Квін» пропонує допомогу професійних юристів, адвокатів як у місті Рівне, так і по Рівненській області, а також надає усні та письмові консультації в сферах цивільного, сіймейного, господарського, земельного, тудового, податкового, та інших видів права.
Наша ціль – надавати Клієнтам грамотну та своєчасну юридичну допомогу в будь-яких правовідносинах. Ми працюємо, щоб забезпечити стабільність та розвиток Вашого бізнесу та здійснюємо його юридичну підтримку з усіх правових питань, що виникають в процесі господарської діяльності.
Ми консультуємо клієнтів та проводимо юридичний супровід із складанням всіх необхідних документів при реєстрації юридичних осіб, ФОП, громадських організацій, внесення змін до установчих документів, складанні процесуальних документів, договорів, готуємо справи до судового розгляду, а також здійснюємо супровід виконання рішень суду. Здійснюємо представництво інтересів юридичних і фізичних осіб в державних установах та організаціях; написання заяв про кримінальні правопорушення; зняття обтяжень з нерухомого майна; оскарження дій податкової в адміністративному і судовому порядку; супровід при оформленні спадщини; розгляд справ, що виникають з договорів перевезення пасажирів; оформлення дозвільних документів для початку будівництва та узаконення самовільного будівництва та інші юридичні послуги.

Інформація про компанію

Повний спектр юридичних послуг за доступними цінами в Рівному. Звертайтеся до нас вже сьогодні - і ми вирішимо Ваші проблеми.

Сфера практик:
- Цивільне та спадкове право
- Сімейне та трудове право
- Житлове та земельне право
- Банківське та страхове право
- Господарське та корпоративне право
- Податкове та антимонопольне право
- Адміністративне та кримінальне право

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

юридичні послуги, юрист, адвокат, юридична допомога, юридичні послуги Рівне, адвокат Рівне, юрист Рівне, кваліфікована юридична допомога, реєстрація бізнесу, реєстрація юридичних осіб
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ41553257
Керівник
Дяк Вікторія Сергіївна — керівник, головний юрист
Рік заснування
2017
Дата реєстрації31.08.2017
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЦЕНТР ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ ЛОЄР КВІН, ПП» присвоєно код 41553257.

Керівником підприємства «ЦЕНТР ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ ЛОЄР КВІН, ПП» є Дяк Вікторія Сергіївна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЦЕНТР ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ ЛОЄР КВІН, ПП» — м. Рівне, вул. Чорновола, 1, оф. 310.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Адреса
м. Рівне, вул. Чорновола, 1, оф. 310
Телефони
E-mail
 ,  ,
Відгуки про компанію «ЦЕНТР ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ ЛОЄР КВІН, ПП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах