BERDYANSKIY NASOSNIY ZAVOD, TOV

Actual address
71100, Zaporizka obl., m. Berdiansk, vul. Volgogradska, 25
Legal address
71100, Zaporizka obl., m. Berdiansk, vul. Volhohradska, 25

Products, services

ECV pumps and pumping equipment.
Provision of industrial enterprises, agriculture, housing and communal services, etc. quality pumps.

Company information

Занурювальні насоси ЕЦВ - складаються з водозаповнена електродвигуна і багатоступінчастого відцентрового насоса. Насос призначений для підйому води з артезіанських свердловин і колодязів. Артезіанські моделі насосів застосовуються для видобутку з свердловин чистої питної води в промислових масштабах.

Насос ЕЦВ відноситься до свердловинним насосів, але його можуть ще називати як: погружной насос, глибинний насос або артезіанський насос

Паркетна дошка К - відцентрові, горизонтальні, консольні насоси. Призначені для перекачування води (крім морської), рідин схожих з водою по щільності, в’язкості і хімічної активності. Застосовуються в системах водопостачання, теплопостачання та системах опалення.

Фекальні насоси СМ (сточно-масні) - агрегати відцентрові фекальні призначені для перекачування побутових і промислових стічних рідин, волокнистих мас.

Фекальні насоси СД (стічно-динамічні) - насоси фекальні відцентрові, горизонтальні призначені для для видалення побутових, промислових і стічних (фекальних) вод - на насосних станціях перекачування побутових, промислових і стічних вод.

Горизонтальні насоси Д - з горизонтальним валом одноступінчасті - призначені для перекачування води та інших рідин, аналогічних воді по в’язкості і хімічній активності, а також хімічно активних рідин, нафти, продуктів її переробки. Застосовуються на насосних станціях першого і другого підйомів міського, сільського та промислового водопостачання, а також для зрошення і осушення полів.

Відцентрові насоси ЦНС - призначені для перекачування великих об’ємів рідин з високим тиском.

Станції управління і захисту «Каскад» - призначені для автоматичного управління відцентровими зануреними електродвигунами потужністю, а також для захисту електронасосів від аварійних режимів.

Провід ВПП - призначений для приєднання до електричних мереж водопогружних електродвигунів, які тривалий час працюють у воді артезіанських свердловин.

Провід ПВДП - призначений для обмотки статорів заглибних водозаповнених електродвигунів, які тривалий час працюють у воді артезіанських свердловин.

Провід ПЕПТ-В-100 - дріт призначений для обмотки статорів заглибних водозаповнених електродвигунів.

Activities of KVED

Order the VIP Plan which increased the income of our clients is on average 50-100% after the start.

About company

Code EGRPOU38168114
Head
Slobodianiuk Vasyl Volodymyrovych
Number of employees2 чел.
Registration date09.04.2012
Update date19.08.2022
Found an inaccuracy or error?
Log in to your account

Questions and answers

According to the Unified State Register of Enterprises and Organizations of Ukraine to a legal entity «BERDYANSKIY NASOSNIY ZAVOD, TOV» assigned a code 38168114.

Head of the company «BERDYANSKIY NASOSNIY ZAVOD, TOV» is Slobodianiuk Vasyl Volodymyrovych, according to the data of the Unified State Register of Enterprises and Organizations of Ukraine.

According to the Unified State Register of Enterprises and Organizations of Ukraine legal address of the company «BERDYANSKIY NASOSNIY ZAVOD, TOV» — Zaporizka obl., m. Berdiansk, vul. Volhohradska, 25.

According to information obtained from open and reliable Internet sources, at the enterprise «BERDYANSKIY NASOSNIY ZAVOD, TOV» official site: http://berdyansknasos.com.ua/

Legal entity status according to the Unified State Register (EDRPOU) — registered.
Actual address
71100, Zaporizka obl., m. Berdiansk, vul. Volgogradska, 25
Legal address
71100, Zaporizka obl., m. Berdiansk, vul. Volhohradska, 25
E-mail
What do you think of the company «BERDYANSKIY NASOSNIY ZAVOD, TOV». Share your thoughts in the comments!
Share information on social networks