ACF BUSINESS PARTNERS, AUDITING CONSULTING FIRM

DEVELOPING A BUSINESS PLAN

DEVELOPING A BUSINESS PLAN

PriceNEGOTIABLE
ПОД ЗАКАЗ
DescriptionВдала розробка бізнес-плану може не лише заощадити певні кошти, але й надійно представить проект перед інвесторами. Завдяки бізнес-плану ви отримуєте орієнтири для подальших кроків та вагомий чинник для одержання фінансової підтримки від потенційних інвесторів (іноземних зокрема). Наша команда має успішний досвід розробки бізнес-планівMore details
BUSINESS RISK ASSESSMENT

BUSINESS RISK ASSESSMENT

PriceNEGOTIABLE
ПОД ЗАКАЗ
DescriptionЯкщо у вас виникли труднощі чи питання щодо правильності процесу оцінювання ризиків, здійснюваного управлінським персоналом, ви завжди можете звернутися в компанію ”Бізнес Партнери”. У нас працюють лише висококваліфіковані спеціалісти, які проконсультують та допоможуть розробити програму заходів, спрямовану на зменшення ризиків.
PERSONNEL TESTING

PERSONNEL TESTING

PriceNEGOTIABLE
ПОД ЗАКАЗ
DescriptionЦей інструмент дозволяє виявити недопрацювання в системі підбору кваліфікованих кадрів, мотивації персоналу, провівши аналіз стратегічних та тактичних цілей, мотивів та очікувань працівників. Згідно запиту керівництва, тестування може охопити як весь персонал, так і окремих працівників.
MANDATORY AUDIT FOR THE NSSMC

MANDATORY AUDIT FOR THE NSSMC

PriceNEGOTIABLE
ПОД ЗАКАЗ
DescriptionНаша команда виконує обов’язковий аудит для зборів акціонерів в обумовлені терміни, керуючись засадами компетентності та прозорості. Також ми проводимо перевірки Звіту про корпоративне управління, що є складовою Річного звіту емітента цінних паперів відповідно до вимог пунктів 5-9 частини 3 пункту 3 статті 401 Закону України ”Про цінні папери та фондовий ринок”.
COMPREHENSIVE ANALYSIS OF ECONOMIC ACTIVITY

COMPREHENSIVE ANALYSIS OF ECONOMIC ACTIVITY

PriceNEGOTIABLE
ПОД ЗАКАЗ
DescriptionГрамотно здійснена комплексна оцінка фінансового стану дасть змогу оцінити наявні ризики та виявити приховані перспективи в діяльності організації. За результатами аналізу спеціалісти нашої фірми розроблять комплекс заходів для поліпшення фінансового стану.
All: 5
Share information on social networks
Legal nameACF BUSINESS PARTNERS, LTD
Actual address
79019, m. Lviv, vul. Lemkivska, 9a, of. 21
Legal address
79020, m. Lviv, vul. Masaryka, 18/130
E-mail
What do you think of the company «ACF BUSINESS PARTNERS, AUDITING CONSULTING FIRM». Share your thoughts in the comments!