УКРАИНСКАЯ ГЕНЕТИЧЕСКАЯ КОМПАНИЯ, ЧАО

Контакты

Юридический адрес
12402, Житомирська обл., Житомирський р-н, с. Оліївка, вул. Олександра Білаша, 1
E-mail
Руководитель, директор
Маслюкивская Олеся Михайловна — председатель правления
Бухгалтер
Кузьмин Виталий Николаевич

Продукция, услуги

Продукция: Животноводство племенное / Сперма КРС / Добавки для молочного животноводства

Информация о компании

Житомирське обласне племінне об’єднання почало свою роботу в квітні 1977 р. у формі державного підприємства. Основним його завданням було проведення племінної роботи по відтворенню і поліпшенню порід худоби і птиці, що містяться в колективних сільських господарствах Житомирської області. Іншою функцією підприємства було проведення обласних і міжрайонних виставок тварин і птахівницьких ярмарків. Для цього підприємство мало спеціально оснащені майданчики і павільйони. У 1998 р. державне підприємство було приватизоване та реорганізоване у ВАТ «Житомироблплемоб’єднання».

Новий етап в розвитку підприємства припав на 2008 рік, саме в цьому році в підприємство були вкладені значні кошти, для його розвитку. В 2008 році було розпочато будівництво лабораторного комплексу, аналогів якому в Україні на сьогоднішній день не існує. Також паралельно було розпочато будівництво приміщення для утримання племінних бугаїв-плідників та карантинне приміщення для їх попереднього утримання.

В 2009 році підприємством закуплено лабораторне обладнання всесвітньо відомої компанії «IMV» та завезено 12 бугаїв-плідників голштинської породи, оцінених за якістю нащадків. На сьогоднішній день бугаї-плідники, які належать ВАТ «Житомироблплем’єднання», є найкращими в Україні по своїх племінних характеристиках.

В 2009 році підприємству був присвоєний статус «Селекційного Центру». В зв’язку з тим, що підприємство досягло певного рівня і має на меті й в подальшому розвиватися та виходити на нові рівні розвитку, було прийнято рішення про створення нового бренду та вихід на європейські ринки як повноцінного партнера. На сьогоднішній день Житомирський Селекційний Центр позиціонує себе як провідне підприємство на селекційному ринку України.

Починаючи з 2011-го року компанія змінила міжнародну офіційну назву на UGC «Ukrainian Genetic Company».

Филиалы и представительства

Головний офіс:
м.Київ,вул. Шота Руставелі, буд.17,оф. 5,
тел.: (044) 501-97-17

Виды деятельности КВЭД

Заказывайте пакет «Украина. VIP» который увеличил доход наших клиентов в среднем на 50-100% после старта.

О компании

Код ЕГРПОУ00698578
Количество сотрудников 2 чел.
Дата регистрации18.12.1991
Дата обновления08.06.2023

График работы

Понедельник:
08:00 — 17:00
Вторник:
08:00 — 17:00
Среда:
08:00 — 17:00
Четверг:
08:00 — 17:00
Пятница:
08:00 — 16:00
Выявили неточность или ошибку?
Войдите в кабинет

Вопросы и ответы

По данным Единого государственного реестра предприятий и организаций Украины юридическому лицу «УКРАИНСКАЯ ГЕНЕТИЧЕСКАЯ КОМПАНИЯ, ЧАО» присвоен код 00698578.

Руководителем предприятия «УКРАИНСКАЯ ГЕНЕТИЧЕСКАЯ КОМПАНИЯ, ЧАО» является Маслюкивская Олеся Михайловна, согласно данным Единого государственного реестра предприятий и организаций Украины.

По данным Единого государственного реестра предприятий и организаций Украины юридический адрес предприятия «УКРАИНСКАЯ ГЕНЕТИЧЕСКАЯ КОМПАНИЯ, ЧАО» — Житомирська обл., Житомирський р-н, с. Оліївка, вул. Олександра Білаша, 1.

Состояние юридического лица по данным Единого государственного реестра (ЕГРПОУ) — зарегистрировано.
Отзывы о компании «УКРАИНСКАЯ ГЕНЕТИЧЕСКАЯ КОМПАНИЯ, ЧАО». Поделитесь и Вы своим мнением в комментариях!
Поделитесь информацией в соцсетях