КИЕВОБЛСТАНДАРТМЕТРОЛОГИЯ, ГП

Юридическое названиеКИЕВСКИЙ ОБЛАСТНОЙ НАУЧНО-ПРОИЗВОДСТВЕННЫЙ ЦЕНТР СТАНДАРТИЗАЦИИ, МЕТРОЛОГИИ И СЕРТИФИКАЦИИ, ГП
Юридический адрес
09113, Киевская обл., г. Белая Церковь, ул. Январского Прорыва, 84
Телефоны

Продукция, услуги

Сегодня ГП «Киевоблстандартметрология» является мощным региональным специализированным центром предоставления услуг в сфере метрологии, стандартизации, сертификации и испытаний продукции. Центр включает ряд современных лабораторий, оснащенных высокоточными эталонами, специальным оборудованием, современными техническими средствами и информационными системами для качественного и быстрого метрологического обслуживания всех пользователей измерительной техники. Основу производственного потенциала составляет коллектив предприятия, насчитывающий 150 высококвалифицированных работников во главе с генеральным директором Цибуленко Виталием Валерьевичем

Информация о компании

Державне підприємство «Київський обласний науково-виробничий центрстандартизації, метрології та сертифікації
(ДП «Київоблстандартметрологія»)

На варті прав споживача та якості продукції!

Державне підприємство «Київський обласний науково-виробничий центр метрології, стандартизації та сертифікації» являється територіальним органом Держспоживстандарту України в Київській області, на який покладені функції по захисту громадян і національної економіки від наслідків недостовірних результатів вимірювань.
Сьогодні ДП «Київоблстандартметрологія» є потужним регіональним спеціалізованим центром із надання послуг у сфері метрології, стандартизації, сертифікації й випробувань продукції. До Центру входять ряд сучасних лабораторій, оснащених високоточними еталонами, спеціальним обладнанням, сучасними технічними засобами та інформаційними системами для якісного та швидкого метрологічного обслуговування всіх користувачів вимірювальної техніки. Основу виробничого потенціалу складає колектив підприємства, що налічує 150 висококваліфікованих працівників на чолі з генеральним директором Цибуленко Віталієм Валерійовичем

МЕТРОЛОГІЯ

Відповідно до галузі метрологічної спеціалізації підприємство є головною організацією в Україні з вимірювання іонізуючого випромінення: дозиметричні вимірювання при контролі дозових навантажень на людину; вимірювання, пов’язані з медичними радіологічними дослідженнями; вимірювання радіаційних характеристик продуктів харчування та продовольчої сировини; вимірювання нейтронних потоків у ядерній енергетиці. Підприємство проводить державні випробування засобів вимірювань іонізуючих випромінень з метою занесення їх до державного реєстру.
Виконуючи покладені на територіальні органи Держспоживстандарту України Законом «Про метрологію й метрологічну діяльність» функції по забезпеченню єдності вимірювань, захисту громадян і національної економіки від наслідків недостовірних результатів вимірювань, фахівці ДП «Київоблстандартметрологія» забезпечують повірку, калібрування й державну метрологічну атестацію засобів вимірювальної техніки для підприємств і організацій усіх форм власності, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності та фізичних осіб.

СЕРТИФІКАЦІЯ

Сертифікація – це процедура підтвердження безпеки продукції або послуги незалежною організацією, такою організацією є ОС ДП «Київоблстандартметрологія» який призначений та уповноважений в системі УкрСЕПРО та акредитований в НААУ.
Галузь акредитації органу охоплює сертифікацію найважливих видів продукції а також сферу послуг з таких груп: (харчова продукція та продовольча сировина, посуд, продукція будівельного призначення, електротехнічної та побутової техніки, шкільних товарів з паперу, гумово-технічних виробів, парфумерно-косметичної продукції, миючих засобів, товари легкої промисловості, готельно-ресторанні послуги та послуги громадського харчування, послуги з ремонту та технічного обслуговування дорожніх транспортних засобів, нафтопродукти та ін.)
ОС акредитований в НААУ та призначений в системі «УкрСЕПРО» на проведення робіт з сертифікації та оцінки систем управління якістю (ДСТУ ISO 9001:2009), систем управління безпечністю харчових продуктів (ДСТУ ISO 22000:2007, ДСТУ 4161-2003),
систем управління безпекою та гігієною праці (ДСТУ OHSAS 18001:2010), систем екологічного керування (ДСТУ ISO 14001:2006).
Якість послуг, що надає ОС базується на професійному досвіді фахівців, які пройшли навчання та сертифікацію в системі УкрСЕПРО. ОС має досвід роботи з закордонними замовниками (понад 18 країн Європи, Азії та Північної Америки).

СТАНДАРТИЗАЦІЯ

У відповідності до покладених обов’язків в сфері стандартизації ДП «Київоблстандартметрологія» здійснює Агентську діяльність з виготовлення, розповсюдження і забезпечення підприємств та організацій Київської області офіційними примірниками нормативних документів (НД). Здійснює абонентське обслуговування з актуалізації фондів НД підприємств та організацій регіону та надає інформацію про стандарти та інші нормативні документи, чинні в певній галузі. Фонд нормативних документів самого ДП «Київоблстандартметрологія» налічує понад 25000 примірників національних, міжнародних та міждержавних стандартів (ДСТУ, ДСТУ ISO, ГОСТ, СОУ та ін.).
ВИПРОБУВАЛЬНИЙ ЦЕНТР
Випробувальний центр ДП «Київоблстандартметрологія» акредитований в НААУ на відповідність ДСТУ ISO/IEC 17025:2006. До випробувального центру входять 8 лабораторій, а саме:
лабораторія токсичних випробувань проводить визначення концентрації токсичних елементів;
лабораторія фізико-хімічних випробувань проводить визначення показників якості та безпеки продукції (вміст вологи, жиру, солі, кислоти, консервантів, цукру, сухих речовин, міцність алкогольних напоїв та ін.);
лабораторія хроматографічних випробувань проводить визначення залишкових кількостей пестицидів, мікотоксинів, нітрозамінів, нітратів та нітритів, масової частки гормональних препаратів, харчових добавок, барвників та консервантів;
лабораторія радіологічних випробувань проводить визначення вмісту радіонуклідів (цезію, стронцію);
- лабораторія мікробіологічних випробувань проводить тваринництва, визначення мікробіологічної стабільності продуктів;
лабораторія молекулярно-генетичних досліджень проводить визначення молекулярно-генетичних організмів (ГМО) рослинного походження в харчових продуктах та продовольчій сировині методом ПЛР в режимі “реального часу”.
лабораторія випробування парфумерно-косметичних та мийних засобів, що проводить визначення фізико-хімічних та мікробіологічних показників;
лабораторія випробування господарчого посуду, що проводить визначення фізико-хімічних показників, вмісту токсичних елементів та радіонуклідів.
Протягом останніх років випробувальний центр ДП ”Київоблстандартметрологія” постійно приймає участь в усіх раундах професійного тестування в рамках програми ”ПРОФ-ТЕСТ та підтверджує високий рівень своєї компетентності. Всіх зацікавлених осіб, підприємців, організацій ВЛ запрошує до співпраці!
АДРЕСА ТА КОНТАКТНІ ТЕЛЕФОНИ

09113, Україна, Київська обл.,м. Біла Церква, вул. Січневого прориву, 84
e-mail: office@centr.bcdst.kiev.ua ; web: http://www.bcdst.kiev.ua


Генеральний директор (04563) 34-71-73
Заст. Генерального директора з метрології (04563) 33-38-85
Заст. Генерального директора з сертифікації (04563) 34-75-28
Відділ державного метрологічного нагляду (04563) 34-69-93
Відділ іонізуючих випромінень (04563) 34-75-44
Відділ сертифікації (04563) 34-75-28
Відділ стандартизації (04563) 34-75-93
Випробувальна лабораторія (04563) 34-70-62
Телефон гарячої лінії для звернень та пропозицій (044) 353-44-30

Виды деятельности КВЭД

Ключевые слова

государственное предприятие, дп, киевоблстандартметрология, прав, потребителя, качества, продукции, метрология, сертификация, пищевая продукция и продовольственное сырье, посуда, продукция строительного назначения
Заказывайте пакет «Украина. VIP» который увеличил доход наших клиентов в среднем на 50-100% после старта.

О компании

Код ЕГРПОУ02568087
Руководитель
Кравченко Ирина Николаевна — генеральный директор
Бухгалтер
Анайманович Ольга Игнатьевна
Количество сотрудников 127 чел.
Дата регистрации20.11.1996
Дата обновления22.12.2023

График работы

Понедельник:
08:30 — 17:15
Вторник:
08:30 — 17:15
Среда:
08:30 — 17:15
Четверг:
08:30 — 17:15
Пятница:
08:30 — 16:00
Выявили неточность или ошибку?
Войдите в кабинет

Вопросы и ответы

По данным Единого государственного реестра предприятий и организаций Украины юридическому лицу «КИЕВСКИЙ ОБЛАСТНОЙ НАУЧНО-ПРОИЗВОДСТВЕННЫЙ ЦЕНТР СТАНДАРТИЗАЦИИ, МЕТРОЛОГИИ И СЕРТИФИКАЦИИ, ГП» присвоен код 02568087.

Руководителем предприятия «КИЕВСКИЙ ОБЛАСТНОЙ НАУЧНО-ПРОИЗВОДСТВЕННЫЙ ЦЕНТР СТАНДАРТИЗАЦИИ, МЕТРОЛОГИИ И СЕРТИФИКАЦИИ, ГП» является Кравченко Ирина Николаевна, согласно данным Единого государственного реестра предприятий и организаций Украины.

По данным Единого государственного реестра предприятий и организаций Украины юридический адрес предприятия «КИЕВСКИЙ ОБЛАСТНОЙ НАУЧНО-ПРОИЗВОДСТВЕННЫЙ ЦЕНТР СТАНДАРТИЗАЦИИ, МЕТРОЛОГИИ И СЕРТИФИКАЦИИ, ГП» — Киевская обл., г. Белая Церковь, ул. Январского Прорыва, 84.

По информации полученной из открытых и достоверных источников интернета, у предприятия «КИЕВСКИЙ ОБЛАСТНОЙ НАУЧНО-ПРОИЗВОДСТВЕННЫЙ ЦЕНТР СТАНДАРТИЗАЦИИ, МЕТРОЛОГИИ И СЕРТИФИКАЦИИ, ГП» официальный сайт: https://bcdst.kiev.ua/

Состояние юридического лица по данным Единого государственного реестра (ЕГРПОУ) — зарегистрировано.
Юридическое названиеКИЕВСКИЙ ОБЛАСТНОЙ НАУЧНО-ПРОИЗВОДСТВЕННЫЙ ЦЕНТР СТАНДАРТИЗАЦИИ, МЕТРОЛОГИИ И СЕРТИФИКАЦИИ, ГП
Юридический адрес
09113, Киевская обл., г. Белая Церковь, ул. Январского Прорыва, 84
Телефоны
E-mail
Отзывы о компании «КИЕВОБЛСТАНДАРТМЕТРОЛОГИЯ, ГП». Поделитесь и Вы своим мнением в комментариях!
Поделитесь информацией в соцсетях