УКРАЇНСЬКЕ ТОВАРИСТВО ОЦІНЮВАЧІВ, ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ, ГО

Контакти

Юридична адреса
03107, м. Київ, вул. Татарська, 7, оф. 89
Телефони
Керівник, директор
Крижановська Тамара Валеріївна

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00012109
Дата реєстрації10.02.1995
Дата оновлення20.06.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «УКРАЇНСЬКЕ ТОВАРИСТВО ОЦІНЮВАЧІВ, ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ, ГО» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «УКРАЇНСЬКЕ ТОВАРИСТВО ОЦІНЮВАЧІВ, ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ, ГО» присвоєно код 00012109.

Керівником підприємства «УКРАЇНСЬКЕ ТОВАРИСТВО ОЦІНЮВАЧІВ, ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ, ГО» є Крижановська Тамара Валеріївна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «УКРАЇНСЬКЕ ТОВАРИСТВО ОЦІНЮВАЧІВ, ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ, ГО» — м. Київ, вул. Татарська, 7, оф. 89.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «УКРАЇНСЬКЕ ТОВАРИСТВО ОЦІНЮВАЧІВ, ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ, ГО». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах