НАРОДНА ПАРТІЯ

Юридична адреса
01601, м. Київ, вул. Рейтарська, 6а
Телефони

Продукція, послуги

1. Боротьба з корупцією в політиці України
2. Участь у виборах всіх рівнів з метою поліпшення ситуації в країні
3. Організація протестів і акцій громадянського непокори на зростаючу беззаконність в країні
4. Розвиток громадської активності в Україні через створення сприятливих умов для працюючих і підприємців
5. Взаємодія та зв’язки з іншими політичними партіями для забезпечення співпраці в боротьбі за краще майбутнє України.

Інформація про компанію

НАРОДНА ПАРТІЯ є однією з провідних політичних партій в Україні. Вона була змогла зарекомендувати себе як надійний і досвідчений політичний гравець на українській арені.

Офіційний сайт ”НАРОДНОЇ ПАРТІЇ” - narodna.org.ua - містить в собі багато корисної інформації про діяльність партії, її принципи та цілі. Крім того, на сайті є можливість детальніше познайомитися з керівництвом партії, її програмою, основними досягненнями та планами на майбутнє.

Одним з ключових напрямків діяльності ”НАРОДНОЇ ПАРТІЇ” є боротьба за права та інтереси народу. Партія активно співпрацює з представниками громадськості, об’єднаннями громадян, професійними спілками, лідерами громадських організацій та іншими діячами, які працюють на благо українського народу.

Окрім цього, ”НАРОДНА ПАРТІЯ” зосереджена на розвитку України як сильної та процвітаючої держави, здатної конкурувати з кращими країнами світу. Партія вважає, що головні складові успіху - це гарний уряд і правильна економічна політика, що сприятимуть розвитку господарства та соціально-економічному зростанню.


”НАРОДНА ПАРТІЯ” активно діє на політичній арені України та вносить великий внесок у розвиток країни. Наша мета - створення єдиного, сильного і процвітаючого Українського народу, що вміє брати на себе відповідальність за своє майбутнє, яке залежить від кожного з нас. Долучайтеся до ”НАРОДНОЇ ПАРТІЇ” і разом ми зможемо реалізувати найбільш сміливі та новаторські проекти для України!

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00013557
Керівник
Литвин Володимир Михайлович
Дата реєстрації30.12.1996
Дата оновлення14.06.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «НАРОДНА ПАРТІЯ» присвоєно код 00013557.

Керівником підприємства «НАРОДНА ПАРТІЯ» є Литвин Володимир Михайлович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «НАРОДНА ПАРТІЯ» — м. Київ, вул. Рейтарська, 6а.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «НАРОДНА ПАРТІЯ» офіційний сайт: http://narodna.org.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична адреса
01601, м. Київ, вул. Рейтарська, 6а
Телефони
Відгуки про компанію «НАРОДНА ПАРТІЯ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах