МІНЮСТ УКРАЇНИ

Юридична назваМІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ
Юридична адреса
01001, м. Київ, вул. Городецького, 13
Телефони

Продукція, послуги

Фото — МІНЮСТ УКРАЇНИ Міністерство юстиції України – один з провідних українських органів влади, регульований за допомогою Кабінету міністрів.
Особливості роботи міністерства регулюються за допомогою президентського указу, сформованого в 2011 році.
Сьогодні міністерство безпосередньо реалізує правову політику, займається торговельною системою держави, забезпечує допомогу в процесах банкрутства. Займається діловодством, страховою документацією, державною реєстрацією прав на майно, цивільного стану, ФОП і ЮЛП.

Міністерство займається формуванням і реалізацією політики в сфері кримінальних покарань відповідно до нинішнього законодавства, контролює дотримання прав людини, надає первинну і вторинну правову допомогу.
Одна зі сфер діяльності міністерства – це інформаційна політика, забезпечення освіти та підвищення обізнаності населення у сфері права, представництво України як держави в Європейському суді і так далі.
Керівною ланкою є міністр юстиції, а також його перший заступник. У складі міністерства також присутні заступники з питань виконавчої служби, Європейського суду, цифрового розвитку та інших сфер.

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

міністерство юстиції, україни, мінюст, контакти, телефони, адреса, гаряча лінія, сайт, портал, київ, вебсайт, телефон, інформаційний центр
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00015622
Керівник
Малюська Денис Леонтійович
Дата реєстрації30.12.1997
Дата оновлення28.08.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ» присвоєно код 00015622.

Керівником підприємства «МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ» є Малюська Денис Леонтійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ» — м. Київ, вул. Городецького, 13.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ» офіційний сайт: https://minjust.gov.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваМІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ
Юридична адреса
01001, м. Київ, вул. Городецького, 13
Телефони
Відгуки про компанію «МІНЮСТ УКРАЇНИ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах