КРАМАТОРСЬКА ТЕПЛОМЕРЕЖА, КОМУНАЛЬНЕ ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО КРАМАТОРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Контакти

Юридична адреса
84301, Донецька обл., м. Краматорськ, вул. Тихого, 2б
E-mail
Керівник, директор
Алешко Валентина Борисівна
Бухгалтер
Шаванова Оксана Іванівна

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00131133
Кількість працівників169 чол.
Дата реєстрації15.02.1999
Дата оновлення04.08.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Увага!

У профілі компанії «КРАМАТОРСЬКА ТЕПЛОМЕРЕЖА, КОМУНАЛЬНЕ ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО КРАМАТОРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» занадто мало інформації для просування на UA-REGION та індексації у пошуковій системі Google! Ми рекомендуємо додати унікальні тексти з описом продукції та послуг, рекламної інформації, ключових слів. А для просування на наших сайтах можете замовити один із чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КРАМАТОРСЬКА ТЕПЛОМЕРЕЖА, КОМУНАЛЬНЕ ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО КРАМАТОРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» присвоєно код 00131133.

Керівником підприємства «КРАМАТОРСЬКА ТЕПЛОМЕРЕЖА, КОМУНАЛЬНЕ ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО КРАМАТОРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» є Алешко Валентина Борисівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КРАМАТОРСЬКА ТЕПЛОМЕРЕЖА, КОМУНАЛЬНЕ ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО КРАМАТОРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» — Донецька обл., м. Краматорськ, вул. Тихого, 2б.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «КРАМАТОРСЬКА ТЕПЛОМЕРЕЖА, КОМУНАЛЬНЕ ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО КРАМАТОРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах