ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО, ПРАТ

Контакти

Юридична адреса
79026, м. Львів, вул. Козельницька, 3
E-mail
Керівник, директор
Матвіїшин Володимир Євгенович — голова правління

Продукція, послуги

Надаємо послуги з розподілу електричної енергії споживачам міста Львова та області, забезпечуємо електроенергією близько мільйона споживачів.
Для відмінного електропостачання здійснюємо планові ремонтні роботи та аварійні відключення електроенергії. Є можливість переходу на ”нічний” тариф.

Інформація про компанію

Базуючись на надійні, якісні та безпечні послуги з розподілу електричної енергії, ми створюємо комфортні умови для життя і ведення бізнесу, діємо в інтересах споживачів, працівників та акціонерів.

Ми ніколи не стоїмо на місці, а постійно займаємось вдосконаленням своєї діяльності та впровадженням інноваційних рішень, аби пропоновані нами послуги з розподілу електричної енергії були надійними, якісними та безпечними.
Постійно підвищуємо якість обслуговування клієнтів та реалізовуємо соціальні проекти, які спрямовані на підтримку незахищених верств населення.

У нас працює команда кваліфікованих працівників, адже ми підбираємо якісні кадри на конкурсної основи, виховуємо корпоративну культуру.

Акціонерам надаємо повну та достовірну інформацію.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00131587
Рік заснування
1995
Кількість працівників4574 чол.
Дата реєстрації18.12.1998
Дата оновлення30.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 16:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО, ПРАТ» присвоєно код 00131587.

Керівником підприємства «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО, ПРАТ» є Матвіїшин Володимир Євгенович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО, ПРАТ» — м. Львів, вул. Козельницька, 3.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО, ПРАТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах